skandali se nižu

Tvrdi da čeka dijete s bivšim dečkom slavne Kardashianke, s kojom je varao trudnu djevojku

Khloe Kardashian i Tristan (Foto: Instagram) Khloe Kardashian i Tristan (Foto: Instagram) Instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Khloe Kardashian i Tristan (Foto: Instagram) Khloe Kardashian i Tristan (Foto: Instagram) Tristan Thompson (Foto: Profimedia) Khloe Kardashian i Tristan (Foto: Instagram) Khloe Kardashian, Tristan Thompson (Foto: Profimedia) Khloe Kardashian, Tristan Thompson (Foto: Profimedia) Tristan Thompson, Khloe Kardashian (Foto: Profimedia) Khloe Kardashian i Tristan Thompson (Foto: Profimedia) +0 Khloe Kardashian i Tristan Thompson (Foto: Profimedia) Galerija

Tristan Thompson ima dijete s Jordan Craig i s Khloe Kardashian, a nakon skandala i brojnih afera, košarkaš navodno čeka još jedno dijete.

Košarkaš Tristan Thompson navodno je bio na DNK testiranju kako bi se utvrdilo je li on otac djeteta djevojke koja tvrdi kako je ostala trudna nakon što je spavala s njime. 29-godišnjak već ima kći True (2) s Khloe Kardashian i sina Princea (3) s bivšom djevojkom Jordan Craig.

Pogledaj i ovo Khloe Kardashian i Tristan Thompson Nije svima drago... Najomraženija članica reality obitelji postala majka, a javnost se ponovno obrušila na nju: ''Ne poštuješ se...''

Prije nego što je upoznao reality zvijezdu Khloe, košarkaš je bio u vezi s Jordan. Vezu s Kardashiankom je započeo u rujnu 2016. godine, dok je Jordan bila trudna s njihovim sinom. Blogerica Jordan je rodila u prosincu te godine. "Kada sam upoznao Khloe nisam bio u vezi. Negativni komentari koji su Khloe upućeni potpuno su neutemeljeni. Ne zaslužuje da ju se blati zbog mojih pogrešaka. Jordan i Khloe su divne majke mojoj djeci", rekao je jednom prilikom košarkaš.

Godinu dana nakon Khole je objavila da čeka dijete s košarkašem, piše Mirror. Samo mjesec dana nakon toga njega su uhvatili u zagrljaju dvije različite djevojke, a snimili su ga kako se s njima i poljubio. Tek nekoliko dana nakon Khloe je rodila kći. Prekinuli su malo nakon skandala, no odlučila mu je dati drugu šansu i brzo su se pomirili.

U veljači prošle godine Tristan je bio u centru još jedne afere koja je potresla svijet klana Kardashian nakon što su Tristana uhvatili da ponovno vara Khloe. Toga je puta u pitanju bila Jordyn Woods, najbolja prijateljica Khloeine mlađe sestre Kylie Jenner. Jordyn je negirala sve, no zatvorila su joj se sva vrata u klanu Kardashian te je Khloe ponovno prekinula s košarkašem.

Tristan je sada pod novim tvrdnjama da čeka dijete s još jednom ženom. Daily Mail javlja da se radi o Kimberly Alexander, koja nevjerojatno nalikuje sestrama Kardashian. Kimberly za sebe tvrdi da je model, a ne srami se skidati te ima profile na nekoliko porno stranica na internetu. Tristanovi odvjetnici kažu da se pokazalo kako je DNK test negativan, no Kimberly tvrdi da su sve lažirali jer ne žele priznati da je napravio dijete još jednoj ženi u tako kratkom vremenu. "Sigurna sam da je on otac mog djeteta", napisala je djevojka na društvenim mrežama.

Dok je njegovi odvjetnici napdaju kako laže i širi negativne glasine o njihovom klijentu, Kimberly kaže da će svijet uskoro čuti njezinu stranu priče i pravu istinu.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Melanie Griffith (Foto: Profimedia) +0 Antonio Banderas i Melanie Griffith (Foto: Getty) Celebrity Bila je ljepotica za kojom su ludjeli najpoznatiji frajeri, a danas i ona žali zbog operacija kojima se izobličila

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene