Kad ju vidi, vidi!

Ima druge prioritete: Serijski preljubnik ponovno razljutio javnost nebrigom o kćerkici

Khloe Kardashian i Tristan Thompson (Foto: Profimedia) Khloe Kardashian i Tristan Thompson (Foto: Profimedia) Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Khloe Kardashian i Tristan Thompson (Foto: Profimedia) Khloe Kardashian, Tristan Thompson (Foto: Profimedia) Tristan Thompson, Khloe Kardashian (Foto: Profimedia) Tristan Thompson i misteriozna brineta (Foto: Profimedia) Jordyn Woods (Foto: Instagram) Jordyn Woods (Foto: Profimedia) Khloe Kardashian i Tristan Thompson (Foto: Profimedia) Tristan Thompson (Foto: Profimedia) Khloe Kardashian (Foto: Instagram) +0 Khloe Kardashian (Foto: Instagram) Galerija

Tristan Thompson veliki dio medijskog kolača dobio je vezom s reality zvijezdom Khloe Kardashian.

Košarkaš očito ne shvaća ozbiljno očinske dužnosti.

Pogledaj i ovo showbuzz iskazao se u karanteni Prevario ju je nebrojeno puta tijekom trudnoće, pa i sa sestrinom prijateljicom, a ona mu daje novu šansu?

NBA zvijezda Tristan Thompson veliki dio medijskog kolača dobio je turbulentnom vezom s reality zvijezdom i starletom Khloe Kardashian s kojom je dobio i kćerkicu True.

Ipak, par nije uspjeo, i to zbog njegovih brojnih prevara, a posljednja među njima bila je s bliskom prijateljicom obitelji Kardashian, plus-size manekenkom Jordyn Woods koju je ova obitelj i stvorila.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Iako veći dio javnosti misli kako se radi o izmišljenom skandalu uoči nove sezone reality showa slavne obitelji, Tristan je ranije varao Khloe na kamerama, pa nema sumnje u to da voli "šarati".

Par je prkeinuo odmah po izbijanju najnovijeg skandala prošlog mjeseca, a prema pisanju američkog Cosmopolitana, košarkaš otad nije provodio vrijeme s kćerkicom koja je napunila 1 godinu.

"Khloe je jako uzrujana zbog Tristanovog zanemarivanja očinskih dužnosti. On ne čini baš ništa kako bi sudjelovao u njezinom odgoju. Ona razumije da je on često na putu s momčadi, no ljuta je na stav 'vidjet ću ju kad ju vidim'. Nimalo se ne trudi", otkrio je nepoznati izvor.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Slično tako se sportaš navodno odnosi i prema sinu kojeg je dobio s bivšom djevojkom Jordan Craig 2016. godine.

Kako se godinama šuška, Tristan je varao Jordan s Khloe, a mnogi su komentirali kako je starletu sustigla karma. Također, posljednjih dana košarkaš se ne odvaja od Karizme Ramirez koja već ima povijest s košarkašima.

Par je viđen na duplom spoju, a zatim i prilikom ulaska u njegov hotel, no niti jedan glavni akter nije htio komentirati glasine o vezi. Za to se očito ima vremena...

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez (Foto: Instagram, Profimedia) Jennifer Lopez (Foto: Profimedia) Jennifer Lopez, Alex Rodriguez (Foto: Profimedia) Jennifer Lopez i Alex Rodriguez (Foto: Instagram) +3 Jennifer Lopez (Foto: Profimedia) Celebrity Na Instagramu pločice, na Bahamima trbuščić: Čini se da se i ova ljepotica tu i tamo fotošopira

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene