Karma odradila svoje

Dok ga je trudna djevojka čekala kod kuće, košarkaš ju je varao sa slavnom reality zvijezdom kojoj je učinio isto

Khloe Kardashian (Foto: Profimedia) Khloe Kardashian (Foto: Profimedia) Profimedia 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Jordan Craig (Foto: Instagram) Khloe Kardashian i Tristan Thompson (Foto: Instagram) Khloe Kardashian (Foto: Instagram) Khloe Kardashian i Tristan Thompson (Foto: Profimedia) Khloe Kardashian (Foto: Profimedia) Jordan Craig (Foto: Instagram) Jordan Craig (Foto: Instagram) Khloe Kardashian (Foto: Profimedia) Khloe Kardashian (Foto: Profimedia) Khloe Kardashian (Foto: Profimedia) +1 Tristan Thompson, Khloe Kardashian (Foto: Profimedia) Galerija

Košarkaš Tristan Thompson bio je posljednji kojega je ljubila Khloe Kardashian, a sportaš ju je navodno čitavo vrijeme varao.

Kako kaže dobra stara poslovica: tko prevari jednom, opet će. U slučaju 34-godišnje reality zvijezde Khloe Kardashian to se pokazalo itekako točnim.

Pogledaj i ovo Khloe Kardashian - 1 skrivala grudi kosom Blicevi fotoaparata razotkrili situaciju ispod prozirne haljine najpristojnije slavne sestre, no ovaj put se prikazala u drugačijem svjetlu

Podsjetimo, posljednji muškarac kojeg je ljubila Khloe bio je 7 godina mlađi NBA košarkaš Tristan Thompson, s kojim ima kćerkicu True, no navodno je nestašni sportaš čitavo vrijeme varao svoju djevojku, čak i dok je bila trudna.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Dva puta su ga u preljubu ulovile i kamere, no Khloe mu je sve na kraju oprostila. Ipak, nakon glasina o tome da je na jednom tulumu završio s bliskom prijateljicom njezine polusestre Kylie Jenner, manekenkom Jordyn Woods, Khloe je prekipjelo.

Pogađate, Tristan je od tada viđen u društvu raznih ljepotica, no zanimljivo je i kako se već godinama šuška kako je bivšu djevojku Jordan Craig, s kojom ima sina, također varao, i to upravo s Khloe.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 🏆ℐℴ ℛđƴ.ℭ🏆 (@alleyesonjordyc) on

To je otkrila sama Jordan nekoliko puta u svojim javnim istupima, no Khloe je svaki put dosad negirala takve priče.

"Tristan mi se pokušao vratiti nebrojeno puta govoreći kako će se promijeniti zbog naše obitelji. Na kraju sam se ipak iselila iz njegove vile u Los Angelesu jer nisam više htjela tolerirati njegove preljube i tulumarenje", otkrila je 27-godišnja ljepotica koja je preuzela brigu o njihovu sinu Princeu, za kojeg se košarkaš navodno brine tu i tamo. Nažalost, slična je takva situacija i s malenom True.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tristan Thompson (@realtristan13) on

Khloe i Tristan prvi su put viđeni zajedno u kolovozu 2016. godine kako tulumare u Las Vegasu te na odmoru u Meksiku. "Suočila sam ga s pričama o vezi s Khloe, no uvijek je sve poricao. Njihova je veza postala viralna, a svi su se počeli ismijavati nad mojom sudbinom jer on izlazi s drugom ženom dok sam ja trudna", ponovila je nedavno na sudu bivša djevojka košarkaša koja od njega traži alimentaciju.

"To je donijelo ogromnu količinu negativne, neželjene pažnje i stresa u moj život, i još gore, u moju trudnoću. Visoka razina stresa na kraju je izazvala ozbiljne komplikacije u mojoj trudnoći, no dijete je, srećom, rođeno potpuno zdravo", zaključila je prevarena Jordan.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Pamela Anderson (Foto: Profimedia) Pamela Anderson (Foto: Profimedia) Pamela Anderson (Foto: Profimedia) Pamela Anderson (Foto: Profimedia) +10 Pamela Anderson (Foto: Instagram) Celebrity Mlađahni dečko najpoznatije slavne plavuše nije skidao pogled s nje i njezina izdanja u vrućim hlačicama

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene