Nakon sastanka u Banskim dvorima s premijerom Andrejem Plenkovićem kineski premijer sastao se predsjednicom Kolindom Grabar-Kitarović.

Galerija


Kineski premijer Li Kequiang boravi u službenom posjetu Hrvatskoj.

Vezani članci Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović i Ivana Nanut (Foto: IN Magazin) IN magazin: Ekskluzivni intervju s Predsjednicom! Nika Antolos (Foto: IN Magazin) Nika Antolos nije dobila podršku kolega s estrade u borbi s bolešću: "Sramotno slabo"

Nakon sastanka u Banskim dvorima s premijerom Andrejem Plenkovićem i posjeta Saboru kineski premijer sastao se predsjednicom Kolindom Grabar-Kitarović.

Svu pažnju privukla je upravo predsjednica u elegantnoj crnoj kombinaciji dužine koju većinom bira za službena pojavljivanja, a dalo se primijetiti i kako predsjednica imaju još vitkiju figuru. Također, nešto opuštenija frizura bila je pun pogodak te je predsjednicu dodatno pomladila.

Kreaciju potpisuje dizajnerica Greta Gudelj, s kojom predsjednica već neko vrijeme uspješno surađuje, što je pun pogodak jer i javnost komentira kako izgleda sve bolje.

Sinoć je pažnju u zračnoj luci na dočeku kineskog premijera plijenila i supruga premijera Andreja Plenkovića, Ana Maslać Plenković, koja je blistala u elegantnom bijelom kaputu i crnim štiklama za kakve se odlučila i predsjednica.

U našoj se galeriji uvjerite kako ova promjena itekako godi Predsjednici.

Bila je najveća ljubav Toše Proeskog, a sad je opet u centru pažnje i to zbog divnog razloga!