Angelina Jolie se za ulogu zle vile u novom Disneyjevom filmu u potpunosti transformirala.

Galerija


Angelina Jolie jedna je od najslavnijih holivudskih glumica koja je prepoznatljiva po svom senzualnom i ženstvenom izgledu. Svaki njezin korak paparazzi u stopu prate, a publika ju obožava vidjeti na filmskom platnu. 

Vezani članci Pawel Pawlikowski Promocija i slavlje filma na na prvom Ponta Lopud Festivalu, neće ga propustiti ni slavni oskarovac! Shiloh Jolie Pitt Kći slavnog para s godinama sve više nalikuje na dječaka, a njihov mukotrpan razvod posebno joj teško pada zbog jedne stvari

Najnoviji projekt ove slavne dame je Disneyjev film "Maleficient" koji dolazi u kina 18. listopada. Priča koja prati sudbinu poznate zle vile iz bajke o Trnoružici time dobiva svoj nastavak, a Disney trenutno punom parom radi na promociji tog novog hita. 

Tako je na Instagram profilu te najpoznatije produkcije kuće za animirane filmove osvanuo video na kojem se Angelina Jolie transformira u lik Zlurade. Od poznatog lijepog lica glumice šminkeri su napravili zastrašujuće lice zle vile - biste li vi ispod maske prepoznali Angelinu?

"Ponovno je u crnom", napisali su iz Disneyja uz snimku koja je u dva dana pogledana više od 1,8 milijuna puta.

Snimke i fotografije iz backstagea su oduševile Angelinine fanove.

"Ovo je sve", "Tako sam uzbuđena", "Ovo moram ići gledati", samo su neki od komentara. Mnoge je iznenadilo i što su vidjeli da Angelina u filmu nosi umjetne jagodične kosti. "Bila sam uvjerena da su njene prirodne", čudili su se.

Ovako izgleda lice jedne od nekad najzgodnijih starleta poslije brojnih odlazaka pod nož