Tony Cetinski i njegova supruga Dubravka imaju razlog za slavlje!

Galerija


Iza Tonyja Cetinskog burna je godina. U lipnju prošle godine odlučio je napustiti Zagreb i vratiti se u rodni Rovinj, a upravo tamo u studenom ga je zadesila tragedija koja ga je obilježila za cijeli život. Utjehu u teškim trenucima najviše mu je pružala obitelj, posebno supruga Dubravka.

Vezani članci Tony Cetinski, Dubravka Cetinski (Foto: Dusko Marusic/PIXSELL) Cetinski progovorio o zdravstvenom stanju supruge: ''Imala je moždani, ali sada je dobro'' Dubravka i Tony Cetinski (Foto: Instagram) Supruga Tonyja Cetinskog završila u bolnici: "Hvala Tony što si mi spasio život. Sada smo 1:1"

Ovih dana Cetinski je sa svojom boljom polovicom stigao u Zagreb, i to s posebnim razlogom. Par je, naime, stigao kako bi proslavio četvrtu godišnjicu braka. Intimnu proslavu samo za njih dvoje organizirali su u jednom poznatom zagrebačkom hotelu, a romantičnom atmosferom Tony se pohvalio na svom Facebooku.

"Hvala ti na predivnih 4 godina kraj mog anđela, Bože", napisao je pjevač uz fotografije s initmnog slavlja.  Par se vjenčao 2014. godine u Las Vegasu. U svojim intervjuima Cetinski često ističe da je Dubravka žena njegova života te da je s njom spreman za proširenje obitelji. Inače, Tony iz prijašnjih brakova ima dvoje djece. U braku s Antonelom Butigan dobio je sina Christiana, dok mu je Ivana Nobilo rodila kćer Piju.