Tony Cetinski i njegova supruga Dubravka imaju razlog za slavlje!

Galerija


Iza Tonyja Cetinskog burna je godina. U lipnju prošle godine odlučio je napustiti Zagreb i vratiti se u rodni Rovinj, a upravo tamo u studenom ga je zadesila tragedija koja ga je obilježila za cijeli život. Utjehu u teškim trenucima najviše mu je pružala obitelj, posebno supruga Dubravka.

Vezani članci Toše Proeski (Foto: AFP) Prije 12 godina njegov se život prerano ugasio nakon strašne nesreće, ali uspomena na njega ne blijedi Tony Cetinski, Dubravka Cetinski (Foto: Dusko Marusic/PIXSELL) Emotivna objava Tonyja Cetinskog rastopit će i najtvrđa srca: "Točno osjećam koliko ju voliš..."

Ovih dana Cetinski je sa svojom boljom polovicom stigao u Zagreb, i to s posebnim razlogom. Par je, naime, stigao kako bi proslavio četvrtu godišnjicu braka. Intimnu proslavu samo za njih dvoje organizirali su u jednom poznatom zagrebačkom hotelu, a romantičnom atmosferom Tony se pohvalio na svom Facebooku.

"Hvala ti na predivnih 4 godina kraj mog anđela, Bože", napisao je pjevač uz fotografije s initmnog slavlja.  Par se vjenčao 2014. godine u Las Vegasu. U svojim intervjuima Cetinski često ističe da je Dubravka žena njegova života te da je s njom spreman za proširenje obitelji. Inače, Tony iz prijašnjih brakova ima dvoje djece. U braku s Antonelom Butigan dobio je sina Christiana, dok mu je Ivana Nobilo rodila kćer Piju.