u društvu supruge

Tony Cetinski stigao u Zagreb s posebnim razlogom: "Hvala ti, Bože!"

Tony Cetinski, Dubravka Cetinski (FOTO: Facebook) Tony Cetinski, Dubravka Cetinski (FOTO: Facebook) 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Tony Cetinski, Dubravka Cetinski (FOTO: Facebook) +0 Tony Cetinski (FOTO: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL) Galerija

Tony Cetinski i njegova supruga Dubravka imaju razlog za slavlje!

Iza Tonyja Cetinskog burna je godina. U lipnju prošle godine odlučio je napustiti Zagreb i vratiti se u rodni Rovinj, a upravo tamo u studenom ga je zadesila tragedija koja ga je obilježila za cijeli život. Utjehu u teškim trenucima najviše mu je pružala obitelj, posebno supruga Dubravka.

Pogledaj i ovo Tony i Dubravka Cetinski - 2 vječni romantik Cetinski sasvim iskreno o bajci koju živi: "Dobro kad možeš s nekim tako biti i nakon 10 godina reći da je kao da ste se jučer upoznali''

Ovih dana Cetinski je sa svojom boljom polovicom stigao u Zagreb, i to s posebnim razlogom. Par je, naime, stigao kako bi proslavio četvrtu godišnjicu braka. Intimnu proslavu samo za njih dvoje organizirali su u jednom poznatom zagrebačkom hotelu, a romantičnom atmosferom Tony se pohvalio na svom Facebooku.

"Hvala ti na predivnih 4 godina kraj mog anđela, Bože", napisao je pjevač uz fotografije s initmnog slavlja.  Par se vjenčao 2014. godine u Las Vegasu. U svojim intervjuima Cetinski često ističe da je Dubravka žena njegova života te da je s njom spreman za proširenje obitelji. Inače, Tony iz prijašnjih brakova ima dvoje djece. U braku s Antonelom Butigan dobio je sina Christiana, dok mu je Ivana Nobilo rodila kćer Piju.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene