Treća sreća

VIDEO Proslavili i po treći puta!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon Las Vegasa i Vinkovaca, Tony Cetinski i Dubravka Dujak proslavili su i po treći puta u jednom zagrebačkom restoranu.

Tony Cetinski i Dubravka Dujak u bračnu su luku uplovili u "gradu kocke" Las Vegasu, u društvu imitatora Elvisa Presleyja i Marylin Monroe.

Pogledaj i ovo Tony Cetinski ''pratite nas i dalje!'' Cetinski se oglasio poslije snimke svog nezgodnog pada na pozornici, pokušao je objasniti što se tu zapravo dogodilo!

Pokazala noge gotovo u cijelosti - Je li moglo kraće?

Njihova druga svadba održala se u Vinkovcima u krugu obitelji, a treće slavlje bilo je jučer u jednom u restoranu Plaza u Zagrebu. Kuma Severina, mladoženja i brat Matteo uzvanike su počastili svojim nastupom, a a najpopularniji poklon mladencima su bile umjetnine.

'Pokušao sam im reći da pričekaju s vjenčanjem, da se ne moraju tako brzo ženiti, ali kada si 5 minuta s njima u prostoriji stvarno počneš vjerovat jer se stvarno vole, Dubravka je prekrasna cura i odmah sam je zavolio', izjavio je Matteo Cetinski.  

Na slavlje su došli Severina, Nikolina Pišek, Matteo Cetinski, Kristina Bradač, Matija Vuica, Boris Đurđević, svi su mladencima zaželjeli  puno sreće i ljubavi te se svi  nadaju da je Toniju Duda treća sreća.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene