Tony Cetinski, koji je ranije isticao da se neće cijepiti protiv korone, ususret svojoj turneji u Sloveniji dao je do znanja i što misli o mjerama protiv korone.

Galerija Tony Cetinski - 1 Tony Cetinski - 2 Tony Cetinski - 3 +16 In Magazin: Tony Cetinski - 1

Tony Cetinski istaknuo se među domaćim zvijezdama kao protivnik cjepiva protiv korone i ranije je komentirao kako nedostaje informacija o tome, a sada je najavio svoju turneju po Sloveniji i najavio da neće dopustiti podjele.

Vezani članci Tony Cetinski - 2 Tony Cetinski obratio se prosvjednicima u Zagrebu: ''Moji budni i slobodni ljudi. Bogu hvala!'' Poznati Hrvati metropolu zamijenili manjim gradovima - 3 Tko je život usporio selidbom iz metropole: ''Dosta je stresa u Zagrebu, priroda me jednostavno vukla''

"Odluka je pala. Nitko od nas u našem poslu nije od jučer pa tako nećemo dopustiti da se glazba/muzika uguši preko noći i da nas se vrati u svoje krletke/domove te da radimo online. Dakle, na naše koncerte svi su dobrodošli, bez podjela na ove i one, i dok je tako, bit će i nas. Glazba/muzika je tu da se narod druži i da svima bude lakše, ali ponavljam, bez predrasuda i podjela. Za slobodu izbora ustrajat ćemo i boriti se do kraja! Ako dopustimo da nas dijele na cijepljene i necijepljene, onda nije ugušena samo glazba nego i naši životi u kojima je sloboda temelj!! Volimo vas i vidimo se na koncertima na kojima se poštuju ljudi i nema podjela. Tony Cetinski - Slovenija Tour. Velika vseslovenska turneja #samoljubav: Koper - Nova Gorica - Novo Mesto - Kranj - Murska Sobota - Ljubljana - Maribor", napisao je Tony na svom profilu na Facebooku.

"Ako vas bilo tko pita i uvjetuje s potvrdom o cijepljenju, izborite se za svoju slobodu i ukažite im da na to nemaju pravo i da su vaše pravo izbora i sloboda osnovna ljudska prava!!!" dodao je glazbenik u komentaru. 

Cetinski je objasnio i da je spreman biti na ulazu i izboriti se za ulaz, ali da ne može sam za sve ići glavom kroza zid. "Zajedno smo jači", istaknuo je pjevač. 

Inače, Tony je ranije progovorio na Facebooku o svojoj dilemi razuma. "Ostati svoj i otkazati koncerte, tj. uskratiti svom bendu da nakon godinu i više dana napokon nastupima zaradi svoj kruh jer se na dogovorenim koncertima uvjetuje publici i organizatorima mjerama i apsurdnim potvrdama ili pasti na ispitu svojeg ja i odraditi dogovorene koncerte? Pitanje je sad! Što biste vi učinili? Misli na sebe i svoje ili misli na druge?" upitao je obožavatelje. 

Luka Nižetić skinuo gotovo sve sa sebe pa neočekivanim potezom privukao poglede na rivi, mišići su ovaj put pali u drugi plan Luka Nižetić Luka Nižetić Luka Nižetić +26 Luka Nižetić

Pogledajte što je Bajaga napravio nakon što je nastupio na Rimčevoj svadbi, mnogi će mu pozavidjeti Momčilo Bajagić Bajaga Momčilo Bajagić Bajaga Katarina i Mate Rimac dolaze u žutoj Neveri na svadbeno slavlje +17 Svadbeno slavlje Mate i Katarine Rimac

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju