Tony Cetinski otkrio je na društvenim mrežama da će uskoro postati djed djevojčice Elene.

Galerija


Naš popularni pjevač Tony Cetinski emotivnom je objavom na društvenim mrežama otkrio ime i spol djeteta koje će uskoro dobiti njegov 23-godišnji sin Christian.

Vezani članci Frano Lasić Ovi domaći zavodnici su rekorderi po razvodima, jedan je proveo tek 21 dan u braku, no nisu izgubili vjeru u ljubav Slika nije dostupna Mali Cetinski je narastao: Ponosan Tony oduševio obožavatelje

"Bog je dao devet mjeseci. Svi oni uskoro će prošlost postati... Svijet će se otvoriti prvim dahom i tvoja će cesta započeti! Čekamo te 16. 8. 2021., draga naša Elena. Tvoj nono" napisao je Tony uz fotografiju s ultrazvuka koju je objavio na profilu na Instagramu i svima dao do znanja koliko se raduje unučici i tome što će postati djed.

"Čestitke", "Djede, sve najbolje", "Predivan je to osjećaj", "Divne vijesti", "Sretno", "Wow, moćnih riječi. Ljubav stiže . Blagoslovljena neka je cesta tvoja, Elena", "Ništa ljepše, čestitam", "Aj, kako sam sretna. Čestitke noni i roditeljima, ljubav i sreća da vas prati", "Nono Tony", "Vidjet ćete, dragi Tony koja je to ljubav, radosna sam zbog vas", dio je komentara i čestitaka koje je dobio.

Vijest da će postati otac Christian je objavio na Instagramu prije tri mjeseca, također uz fotografiju s ultrazvuka. On trenutačno živi u Berlinu, a s ocem Tonyjem u jako je dobrim odnosima.

Tony je dobio sina Christina u srpnju 1997. godine s bivšom suprugom Antonelom Butigan.

Preporodio se otkako ljubi 25 godina mlađu ljepoticu koja mu je navodno uništila brak, a ne zna se tko je zgodniji - on ili ona!

Pogledajte kako su zgodne cure iz ''Hurricanea'' izgledale dok još nisu skupa žarile i palile, jedna od njih ne taji estetske zahvate