Još malo!

Cetinski emotivnom objavom otkrio ime i spol djeteta koje će dobiti njegov sin Christian: "Čekamo te, tvoj nono"

Tony Cetinski Tony Cetinski DNEVNIK.hr 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Tony Cetinski Toni Cetinski (Foto: IN Magazin) Dubravka i Tony Cetinski (Foto: Instagram) Tony Cetinski (Foto: Instagram) Dubravka i Tony Cetinski - 1 Tony Cetinski Tony Cetinski - 2 Tony Cetinski (FOTO: Sanjin Strukic/PIXSELL) Tony Cetinski (FOTO: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL) Toni Cetinski (Foto: PR) +2 Tony Cetinski (FOTO: Davor Puklavec/PIXSELL) Galerija

Tony Cetinski otkrio je na društvenim mrežama da će uskoro postati djed djevojčice Elene.

Naš popularni pjevač Tony Cetinski emotivnom je objavom na društvenim mrežama otkrio ime i spol djeteta koje će uskoro dobiti njegov 23-godišnji sin Christian.

Pogledaj i ovo Tony Cetinski ''pratite nas i dalje!'' Cetinski se oglasio poslije snimke svog nezgodnog pada na pozornici, pokušao je objasniti što se tu zapravo dogodilo!

"Bog je dao devet mjeseci. Svi oni uskoro će prošlost postati... Svijet će se otvoriti prvim dahom i tvoja će cesta započeti! Čekamo te 16. 8. 2021., draga naša Elena. Tvoj nono" napisao je Tony uz fotografiju s ultrazvuka koju je objavio na profilu na Instagramu i svima dao do znanja koliko se raduje unučici i tome što će postati djed.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tony Cetinski⭐️𝕠𝕗𝕗𝕚𝕔𝕚𝕒𝕝 (@tonicetinski)

"Čestitke", "Djede, sve najbolje", "Predivan je to osjećaj", "Divne vijesti", "Sretno", "Wow, moćnih riječi. Ljubav stiže . Blagoslovljena neka je cesta tvoja, Elena", "Ništa ljepše, čestitam", "Aj, kako sam sretna. Čestitke noni i roditeljima, ljubav i sreća da vas prati", "Nono Tony", "Vidjet ćete, dragi Tony koja je to ljubav, radosna sam zbog vas", dio je komentara i čestitaka koje je dobio.

Vijest da će postati otac Christian je objavio na Instagramu prije tri mjeseca, također uz fotografiju s ultrazvuka. On trenutačno živi u Berlinu, a s ocem Tonyjem u jako je dobrim odnosima.

Tony je dobio sina Christina u srpnju 1997. godine s bivšom suprugom Antonelom Butigan.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) Jessica Ledon, David Guetta (Foto: Profimedia) David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) +9 David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) Celebrity Preporodio se otkako ljubi 25 godina mlađu ljepoticu koja mu je navodno uništila brak, a ne zna se tko je zgodniji - on ili ona!

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Grupa Hurricane - 4 Nekad i sad Pogledajte kako su zgodne cure iz ''Hurricanea'' izgledale dok još nisu skupa žarile i palile, jedna od njih ne taji estetske zahvate

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene