Dobro raspoložen!

Tonči Huljić tulumario na rođendanu velike regionalne zvijezde, godinama su već dobri prijatelji i kolege

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tonči Huljić bio je jedan od gostiju 50. rođendana Željka Joksimovića čija je proslava održana u Beogradu.

Pedeseti rođendan Željka Joksimovića nije propustio ni naš glazbenik Tonči Huljić koji je dobro raspoložen pozirao okupljenim fotografima ispred lokala u kojem je proslava održana.

Pogledaj i ovo Marija Kolb, Alen Bičević i Antonija Šola "Vjerovali ili ne, to smo mi!" Tonči Huljić, Mate Bulić i Maluma u izlasku? Okupila se ekipa kakvu nismo mogli zamisliti ni u najluđim snovima!

Tonči je na proslavu dobrog mu prijatelja i kolege stigao u društvu srpskog poduzetnika Milenka Škarića i tako se našao na popisu brojnih poznatih koji su sa Željkom slavili njegov veliki dan.

Među njima su se našli i političar Čedomir Jovanović i njegova kćer Jana Hart, umirovljeni nogometaš Zvezdan Terzić, političar Mlađan Dinkić i njegova supruga Tanja, glumac Dragan Bjelogrlić, manekenka Jovana Nikolić Mišković i brojni drugi.

Okupljene novinare je pred lokalom pozdravio i dobro raspoloženi slavljenik, koji je pritom otkrio i što je sam sebi poželio.

"Poželio sam sebi zdravlje. Kako već 50? Vidjet ću kad prespavam večeras hoće li sutra biti nešto drugačije. Jovana mi je svašta nešto poželjela, a poklonila mi je nešto jako dobro", izjavio je Željko.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Loni Willison (Foto: Profimedia) Loni Willison (Foto: Profimedia) +0 Jeremy Jackson i Loni Willison (Foto: Profimedia) Nekad i sad Teško je povjerovati kako danas izgleda ova žena koja je nekad očaravala ljepotom, danas je beskućnica koju je nemoguće prepoznati!

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Tonči, Vjekoslava i Hana Huljić Celebrity Hana Huljić promijenila je frizuru i pokazala sad već poveći trbuščić: ''U moru plastike divno je vidjeti prirodnu ženu!''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene