Tom Felton, kojeg je proslavila uloga Draca Malfoya u Harryju Potteru, slavi 33. rođendan.

Galerija


Britanskog glumca Toma Feltona upoznali smo davnih dana kao dječaka koji je glumio zlobnog čarobnjaka Draca Malfoya u filmskom serijalu o Harryju Potteru i koji mu je, baš kao i ostatku mlade glumačke ekipe, donio svjetski uspjeh.

Vezani članci Slika nije dostupna 'Vrijeme je da vam kažemo, nas dvojica smo sada zajedno' Slika nije dostupna FOTO Osvojili su svijet kao klinci - Evo što rade danas!

Od prvog filmskog nastavka o Potteru prošlo je 19 godina, mladi glumci su odrasli, a neki od njih su se poprilično promijenili. Među njima i Tom Felton, koji danas slavi 33. rođendan, a da je ostao omiljen, unatoč ulozi zlikovca, svjedoči brojka od sedam milijuna pratitelja na Instagramu.

Tom ondje često objavljuje trenutke iz privatnog života, a među posljednjim fotografijama koje je podijelio jest i ona s Jamesom Phelpsom, koji u "Harry Potteru" glumio jednog od braće Weasley, a s kojim je zaigrao golf.

"Pobijedio si ovaj put, Weasley", napisao je kratko Tom uz objavu i nasmijao nostalgične obožavatelja filmova o popularnom čarobnjaku.

Od plavog žgoljavog dječaka ostalo je malo i glumac je svojim šarmom i izgledom stekao naklonosti brojnih obožavateljica. Njegove fotografije iz javnosti možda ponekad odaju dojam da se ne brine previše o svom imidžu, ali njegov pomalo boemski izgled sviđa se mnogima. 

Nedavno je obožavatelje na Instagramu bacio u trans fotografijom na kojoj je pokazao isklesani torzo.

"Kako se samo usuđuješ izgledati tako dobro?", "Prestani ljude navoditi da vole Draca Malfoya", "Jako vruće" i "Oženi me", bili su samo neki od brojnih komentara izbezumljenih obožavateljica.

O njegovu se ljubavnom životu ne zna mnogo, a mediji su ga nekoliko puta povezivali s glumicom Emmom Watson, s kojom je navodno imao kratku romansu tijekom snimanja filmova o Harryju Potteru- Međutim, oni nikada nisu htjeli otkriti detalje svog odnosa, osim da su danas jako dobri prijatelji.

Preminula majka slavnog snagatora i jedna od predvodnica šokantnog trenda pretjerivanja s plastičnim operacijama