Oduševili fanove

Ponovni susret zakletih neprijatelja: Izrazi lica sve govore, no ipak nije sve kako se na prvu čini

Matthew Lewis i Tom Felton (Foto: Instagram) Matthew Lewis i Tom Felton (Foto: Instagram) Instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Matthew Lewis i Tom Felton (Foto: Instagram) Matthew Lewis (Foto: Getty Images) Matthew Lewis (Foto: Getty Images) Tom Felton (Foto: Getty Images) Tom Felton (Foto: Getty Images) +0 Matthew Lewis (Foto: Getty Images) Galerija

Matthew Lewis i Tom Felton razveselili su obožavatelje zajedničkom fotografijom nakon dugo vremena.

U priči o najpoznatijem čarobnjaku na svijetu Harryju Potteru, Matthew Lewis glumi Nevila Longbottoma, Tom Felton Draca Malfoya, a njihovi su likovi zakleti smrtni neprijatelji.

Pogledaj i ovo Predrag Bjelac u filmu ''Harry Potter'' - 7 Prošlo je 20 godina Sjećate li se njega? Srpski glumac najveću ulogu ostvario je u ''Harryju Potteru'', a od tada se potpuno promijenio!

No čini se kako ih u stvarnom životu povezuje pravo prijateljstvo i kako se uvijek raduju novim susretima. Tako su obojica na svojim Instagram profilima nakon dugo vremena objavili zajedničku fotografiju i izazvali nostalgiju i oduševljenje brojnih fanova.

 

A post shared by Matthew Lewis (@mattdavelewis) on

“Skidaj te Slytherin šape s mene, ti stari prljavi majmune“, poručio je Matthew glumačkom kolegi, dok je Tom komentirao "pogledajte samo koliko mi se usudio približiti".

 

A post shared by Tom Felton (@t22felton) on

Fanove Harryja Pottera objava je naravno raspametila, a između ostalog u komentarima su im poručili “ovo je sve, za ovakvo prijateljstvo se živi“. 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene