Što vi mislite?

Nakon objave na Instagramu obožavatelji su uvjereni da su bivše dječje zvijezde konačno u vezi

Emma Watson i Tom Felton (Foto: Instagram) Emma Watson i Tom Felton (Foto: Instagram) Instagram 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Emma Watson i Tom Felton (Foto: Instagram) Emma Watson i Tom Felton (Foto: Instagram) Ekipa filma \ Ekipa filma \ Emma Watson (Foto: Getty Images) Tom Felton (Foto: Getty Images) Tom Felton (Foto: Getty Images) +0 Emma Watson (Foto: Profimedia) Galerija

Tom Felton objavio je fotografiju na kojoj uči svirati gitaru Emmu Watson.

Obožavatelji filmova o čarobnjaku Harryju Potteru raspametili su se nakon preslatke fotografije 29-godišnje glumice Emme Watson i njezinog 31-godišnjeg kolege Toma Feltona koje smo zajedno gledali u svim nastavcima hit filma.

Pogledaj i ovo Kim Kardashian i Kanye West (Foto: AFP) Zaljubljeni kao prvog dana Vrebao ju je godinama, a nakon što je okončala brak od 72 dana više ju nije htio samo čekati

Emma, koju smo gledali kao Hermione, i Tom, kojeg smo gledali kao Dracoa Malfoya, na društvenim su mrežama objavili zajedničku fotografiju na kojoj on nju uči svirati gitaru u dnevnom boravku, do su oboje odjeveni samo u pidžame. Zahvaljujući objavi njihovi su obožavatelji uvjereni kako je ovaj dvojac u ljubavnoj vezi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tom Felton (@t22felton) on

"Brzo uči", napisao je kratko Tom uz objavu na svom profilu na Instagramu.

Koliko su njihovi obožavatelji zaluđeni idejom kako bi Emma i Tom mogli biti u vezi, na Instagramu i Twitteru pojavili su se prijedlozi za njihova zajednička imena poput "Dramione" i "Feltsona".

"Ako su Emma Watson i Tom Felton stvarno zajedno, umrijet ću od sreće", "Kunem se da bih bio sretan ako su Tom i Emma zajedno", "Nemojmo zaboraviti činjenicu da je Emma bila zaljubljena u Toma Feltona", "Kada će službeno objaviti da su u vezi", komentari su obožavatelja.

Strani su mediji kontaktirali glasnogovornike glumice i glumca koji se zasad nisu oglasili po tom pitanju.

Emma i Tom proslavili su se u filmovima o Harryju Potteru prije gotovo 20 godina, kao djeca. Emma je godinama javno progovarala o njihovu prijateljstvu, često i putem društvenih mreža gdje se nije ustručavala otkrivati detalje iz njihova života. Svojevremeno je za magazin Seventeen otkrila i kako je kao djevojčica bila zaljubljena u Toma.

"Tijekom snimanja prva dva filma, bila sam jako zaljubljena u Toma Feltona. On je bio moja prva simpatija. I to totalno zna, pričali smo o tome i još uvijek se tome smijemo. Jako smo dobri prijatelji i to je kul", izjavila je bila u jednom intervjuu.

Emma je nedavno bila u vezi s poduzetnikom Brendanom Wallaceom koji je ranije ove godine viđen u izlasku s glumicom Alexandrom Daddario, dok je Tom nedavno viđen u strastvenom klinču s nepoznatom djevojkom plave kose.

Tom je inače poznat skrivanju privatnog života daleko od očiju javnosti, no sedam godina je bio u vezi s glumicom Olivijom Jade koja je također glumila u filmovima o slavnom čarobnjaku. Vezu su prekinuli 2016. godine.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Dino Rađa (Foto: Instagram) Dino Rađa (Foto:Instagram) Dino i Viktorija Rađa (Foto: Instagram) Dino Rađa (Foto: Facebook) +1 Vjenčanje Viktorije Đonlić Rađe i Dine Rađe (Foto: Dnevnik.hr) Celebrity 18. godišnjica braka: Upoznali su se dok je on bio oženjen, no kemija je bila prejaka

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene