Tom Cruise ne može dočekati snimanje sedmog nastavka "Nemoguće misije" i spreman je uložiti veliki novac da se što prije vrati na set.

Galerija


Glumac Tom Cruise (57) toliko teško pada odgoda snimanja filma "Nemoguća misija 7" da će učiniti sve da se što prije nastavi. 

Vezani članci Tom i Suri Cruise I dalje se ne viđa s tatom zbog njegove kontroverzne vjere, a sve više sliči na svoju prelijepu majku Katie Holmes - 3 Osvojila je srca tinejdžera diljem svijeta prije 22 godine: Pogledajte kako je glumica izgledala na početku karijere

Naime, Cruise planira izgraditi improvizirano selo na napuštenom prostoru Kraljevskih zračnih snaga u engleskom Oxfordshireu, piše Daily Mail. Tijekom snimanja Tom i njegovi kolege bi boravili u luksuznim kamp prikolicama kako se zaštitili od koronavirusa.

Izlazak akcijskog filma "Nemoguća misija 7" je odgođen sa srpnja 2021. na studeni 2021.  nakon što je glumačka ekipa morala preseliti set iz Venecije u Veliku Britaniju zbog pandemije koronavirusa. Kad su se sigurnosni i zdravstveni uvjeti pogoršali snimanje je prekinuto. 

"Film je već dosad dosta odgođen i nema naznaka da će se stvari uskoro potpuno vratiti u normalu, pa je ovo način da se sve pokrene i da snimanje počne brzo i na siguran način", rekao je izvor.

Dodao je kako će sve to biti skupo, no da Cruise ima veliku motivaciju kako bi što brže pokrenuo snimanje. "On radi sve stvari stvari na drugačiji i bolji način nego drugi, a ovaj film mu puno znači. Raniji nastavci su bili hit u kinima i želi da se sve brže vrati u pokret", rekao je izvor. 

Jelena Perčin i Momčilo Otašević podijelili lijepu vijest: ''Slađe iznenađenje nismo mogli ni zamisliti''