Bura se ne stišava

Glavni akter seks-skandala: Tko je frajer s kojim je Karleuša navodno bila u vezi?

Ognjen Vranješ (Foto: Instagram) Ognjen Vranješ (Foto: Instagram) Instagram 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Ognjen Vranješ (Foto: Instagram) Ognjen Vranješ (Foto: Instagram) Ognjen Vranješ (Foto: Instagram) Ognjen Vranješ (FOTO: Instagram) Ognjen Vranješ (FOTO: Instagram) Ognjen Vranješ (FOTO: Instagram) Karleuša (Foto: Instagram) Jelena Karleuša, Duško Tošić (FOTO: Instagram) Ognjen Vranješ (Foto: Instagram) Ognjen Vranješ (Foto: Instagram) +0 Ognjen Vranješ (Foto: Instagram) Galerija

Ognjen Vranješ često mijenja klubove, koji nisu nimalo zadovoljni njegovim ponašanjem.

Susjednu Srbiju posljednjih dana trese veliki pornoskandal u koji je uključena i jedna od najvećih tamošnjih zvijezda.

Pogledaj i ovo Majka Ognjena Vranješa (Foto: Instagram) Nije joj ugodno O skandalu koji trese regiju oglasila se i majka nogometaša s jasnom porukom za sina i Karleušu

Radi se o pjevačici Jeleni Karleuši, ali i mladom nogometašu Ognjenu Vranješu, za kojeg se šuška da joj je izvjesno vrijeme bio ljubavnik, što je ona više puta oštro demantirala.

Danas tako internetom kruže njezine golišave fotografije, zatim je ona objavila fotografiju njegova spolovila na Twitteru, ali i onu na kojoj ju on u suzama moli da bude s njim, a sve je dodatno začinila njezina bijesna poruka kojom se obrušila na nogometaša da joj želi uništiti obitelj bez ikakva povoda.

"Povodom sadržaja koji kruži internetom, izjavljujem sljedeće: Na većini objavljenih fotografija se ne nalazim ja, i riječ je o fotomontaži koju svatko malo vještiji sa kompjuterom može napraviti. Neki od sadržaja fotografija su ukradene iz mojeg telefona, dorađene i plasirane da se naudi meni i mojoj obitelji. Apeliram na medije i ljude s društvenih mreža da ne sudjeluju u ovome. Naravno, saznanja su mi da iza ovoga ne stoji jedan čovjek, već čitava organizacija. Svi oni koji stoje iza ovoga će pravno odgovarati", napisala je Jelena Karleuša na svojem Instagram storyju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

I dok javnost željno iščekuje daljnji rasplet priče, svi se pitaju tko je mladi bosanskohercegovački nogometaš upleten u skandal. Ognjen je rođen 1989. godine u Banjoj Luci te igra za reprezentaciju Bosne i Hercegovine te belgijski Anderlecht. Iako je ovaj skandal poprimio neviđene razmjere s obzirom na to da je u pitanju Jelena Karleuša, on je tek posljednji u nizu onih u koje je upleten osebujni sportaš.

Ognjen je tako poznat po čestim svađama s navijačama reprezentacije, koji ga ne podnose jer je jedno vrijeme imao tetovažu granice BiH entiteta Republika Srpska, zbog čega se na tribinama često mogla vidjeti njegova prekrižena glava. Vranješ se na društvenim mrežama svađao s navijačima Zmajeva, nazivajući BH Fanaticose "gastarbajterima", a kap koja je prelila čašu bila je najnovija tetovaža, i to ni manje ni više nego tzv. četničkog vojvode iz vremena 2. svjetskog rata Momčila Đujića, nacističkog suradnika i zločinca koji je odgovoran za smrt tisuća Hrvata u Dalmatinskoj zagori.

No ni u Anderlechtu nisu najsretniji njegovim igrama i ponašanjem. Jedan od incidenata dogodio se i kada su huligani AEK-a bacili molotovljev koktel na navijače Ajaxa na utakmici Lige prvaka u Ateni, a Vranješ, koji je za grčki klub igrao prošle sezone, to je na društvenim mrežama popratio komentarom "Dobro došli u pakao". Za Božić je na društvenim mrežama objavio citat "drhte ruke oko Banjaluke" iz pjesme Baje Malog Knindže "Ne volim te Alija zato što si Balija", ciljajući na suigrača reprezentacije BiH Anela Hadžića.

A prije 9 godina napravio je i skandal u Zagrebu, točnije na Maksimiru, kada je pobjedu moldavskog Sheriffa nad Dinamom slavio u majici Delija. Prošle godine trebao se vratiti u Zagreb i ponovno zaigrati protiv Dinama, ali njegov klub odlučio je da ga neće poslati u Zagreb. Inače, Anderlecht je 12. klub u njegovoj karijeri, što dovoljno govori o njegovu ponašanju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ognjen Vranjes (@ognjen_vranjes) on

"Jelena i ja smo se upoznali preko Instagrama prije dvije godine, kada je sve i počelo. Brojeve smo razmijenili i ušli u sve ovo. Za te dvije godine doživjeli smo i preživjeli sve i svašta: od zajedničkih putovanja, dolaženja kod mene u Atenu, viđanja na raznim mjestima, pa čak i kod nje kući... Ja nisam paćenik, ni psihopat, kako ona želi da me predstavi. Prije će to biti ona, i to sam spreman dokazati. Nisam nikoga jurio niti prisiljavao! Sve je bilo dobrovoljno, uz obostrano zadovoljstvo. Prema tome, gospodine Karleuša i gospođo Tošić, krivce tražite među vama samima. Meni je jako žao moje obitelji koja je izložena svemu ovome, ali ovo je jedini način da kažem istinu i time zaštitim sebe i obitelj", komentirao je nogometaš odnos s glazbenom zvijezdom.

"Što da kažem. Bit ćemo još jači, a govna neka kenjaju", kratko je komentirao skandal Jelenin suprug Duško Tošić za Kurir. Jelena je prije nekoliko sati krenula u daleku Kinu, gdje će se pridružiti suprugu koji od prošle godine nastupa za kineskog prvoligaša Guangzhou R&F. S njom su i kćeri Nika i Atina, s kojima je objavila fotografiju iz zrakoplova.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Beckinsale (Foto: Profimedia) Kate Beckinsale (Foto: Profimedia) Kate Beckinsale i Stephen Simbari (Foto: Profimedia) Kate Beckinsale (Foto: Profimedia) +3 Kate Beckinsale (Foto: Profimedia) Celebrity Glumicu zbog izlaska sa 16 godina mlađim dečkom pitali je li joj to sin, ona im brutalno odbrusila

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša, Ognjen Vranješ(FOTO: Instagram) Ognjen Vranješ (FOTO: Instagram) Jelena Karleuša, Duško Tošić (FOTO: Instagram) Ognjen Vranješ (FOTO: Instagram) +3 Karleuša (Foto: Instagram) Celebrity Oglasio se suprug Jelene Karleuše, ona pobjegla iz Srbije, a nogometaš otkrio šokantne detalje iz njihove navodne veze

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša (FOTO: Instagram) Jelena Karleuša (FOTO: Instagram) Jelena Karleuša (FOTO: Instagram) Jelena Karleuša, Duško Tošić (FOTO: Instagram) +5 Jelena Karleuša, Duško Tošić (FOTO: Instagram) Celebrity Skandal u susjedstvu: Potpuno gola Jelena Karleuša? Srbija bruji o slikama koje kruže brzinom munje

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene