Više se ne skrivaju

Tinejdžerska ikona razmjenjivala nježnosti sa sinom popularnog glazbenika, iz djevojčice je izrasla u zgodnu djevojku!

Millie Bobby Brown i Jake Bongiovi Millie Bobby Brown i Jake Bongiovi Profimedia 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Millie Bobby Brown i Jake Bongiovi - 1 Millie Bobby Brown i Jake Bongiovi - 2 Millie Bobby Brown i Jake Bongiovi - 3 Millie Bobby Brown i Jake Bongiovi - 4 Millie Bobby Brown i Jake Bongiovi - 5 Millie Bobby Brown i Jake Bongiovi - 7 Millie Bobby Brown i Jake Bongiovi - 6 Millie Bobby Brown i Jake Bongiovi - 1 Millie Bobby Brown i Jake Bongiovi - 2 Millie Bobby Brown i Jake Bongiovi - 3 +9 Millie Bobby Brown i Jake Bongiovi - 4 Galerija

Tinejdžerska ikona Millie Bobby Brown uhvaćena je na odmoru s dečkom Jakeom Bongiovijem.

Tinejdžersku zvijezdu i ikonu Millie Bobby Brown paparazzi su uhvatili na odmoru s mlađahnim partnerom, sinom Jona Bon Jovija Jakea Bongiovija.

Pogledaj i ovo Damsel, Millie Bobby Brown Što kažete? Bajka koja se pretvori u noćnu moru: Film u žanru fantazije kao odlična razbibriga kad uhvatite vremena!

Mlađahni par izmjenjivao je nježnosti na palubi jahte, a onda su uživali u kupanju i plovidbi brodom na talijanskoj obali, koja je uvijek poželjna ljetna destinacija mnogim poznatim osobama.

Millie je svoje zgodno tijelo pokazala u kupaćem kostimu s uzorkom sitnih kockica, dok je njezin dragi nosio kupaće hlačice s uzorkom i svijetloplavu majicu.

Šuškanja da su Brown i Bongiovi u vezi počela su u lipnju prošle godine kad je on objavio njihov zajednički selfie iz automobila. "Najbolji prijatelji zauvijek", napisao je Jacob uz objavu i stavio srce.

Od početka veze glumica i mladi Bon Jovi često se pojavljuju u javnosti i na svečanim događanjima, a Jake je Millie bio najveća podrška u teškim trenucima s kojima se nosila.

Naime, Millie, koju na Instagramu trenutačno prati 48 milijuna ljudi, proslavila se zahvaljujući znanstveno-fantastičnoj seriji "Stranger Things", no brzo je osjetila i tamnu stranu slave.

Dvije godine kasnije Millie se dogodilo nešto što nije mogla predvidjeti, a što je zapravo u modernom društvu česta pojava, na koju stručnjaci sve glasnije upozoravaju. Naime, postala je žrtva okrutnog online zlostavljanja kada su je korisnici Twittera lažno optužili za homofobne i rasističke komentare.

Mlada glumica pokušala je dati sve od sebe kako to ne bi previše utjecalo na nju, ali stvari su postale još gore. Twitterom je, naime, počeo kružiti hešteg s porukom "smaknimo Millie Bobby Brown" i širio se velikom brzinom. U to vrijeme bilo joj je tek 14 godina te se odlučila povući s društvenih mreža i obrisati privatni račun na Twitteru, ali i kreirati novi račun s imenom "Millie stop hate", na kojem je odlučila širiti pozitivne poruke ljubavi i nade s ciljem suzbijanja mržnje na društvenim mrežama.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik - 1 Ella Dvornik - 2 Ella Dvornik - 3 Ella Dvornik - 6 +21 Ella Dvornik - 1 Celebrity Ella se protekli vikend nije skidala iz bikinija koji je otkrio svaki detalj na njezinu isklesanom tijelu!

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Borna Kotromanić - 2 Borna Kotromanić - 1 Borna Kotromanić - 3 Borna Kotromanić - 4 +15 Borna Kotromanić - 5 Celebrity Borna Kotromanić centrom Zagreba prošetala u ultra-kratkom kompletu koji je poprilično zbunio slučajne prolaznike!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene