Kakva reklama za nas!

Bon Jovi nije objavio nijednu fotku iz Lijepe Naše, no njegov je sin oduševljen: "Ja sam sada Hrvat"

Jake Bon Jovi (Foto: Instagram) Jake Bon Jovi (Foto: Instagram) Instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Jake Bon Jovi (Foto: Instagram) Jake Bon Jovi (Foto: Instagram) Jake Bon Jovi (Foto: Instagram) Jake Bon Jovi (Foto: Instagram) Jake Bon Jovi (Foto: Instagram) Jake Bon Jovi (Foto: Instagram) Jon Bon Jovi (Foto: Restoran Gariful) Jon Bon Jovi i supruga Dorothea (Foto: AFP) +0 Jon Bon Jovi i supruga Dorothea (Foto: AFP) Galerija

Jon Bon Jovi stigao je u Hrvatsku sa suprugom Dorotheom Hurley i sinovima.

57-godišnji roker Jon Bon Jovi prije nekoliko je dana stigao u Hrvatsku.

Pogledaj i ovo showbuzz Uživaju u odmoru S luksuzne jahte na večeru u grad: Britanska legenda izvela društvo u dubrovački restoran

Legendarni glazbenik sa suprugom Dorotheom Hurley i sinovima stigao je u Cavtat, a ovoga puta u Lijepu Našu stigao je isključivo zbog privatne satisfakcije.

Obitelj uživa u plovidbi 60-metarskom jahtom, kako i priliči svjetskim zvijezdama, a zatim i u vrhunskim delicijama, a našu je obalu na društvenim mrežama na sva zvona nahvalio i promovirao i rokerov 17-godišnji sin Jake.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @jakebongiovi on

Sudeći po onome što smo vidjeli na njegovu profilu na Instagramu, Jake je posebno oduševljen Hrvatskom, a osim Dubrovnika posebno ga se dojmio Hvar.

"Ja sam sada Hrvat", poručio je kratko pored fotografije s Hvara, a prethodno je podijelio i fotografiju iz jednog restorana te s jahte s koje se pohvalio i isklesanim tijelom.

Jake je ispod fotografija dobio brojne komplimente na račun izgleda, ali i na račun krajolika, a svaka promocija među bogatim i slavnim facama svakako je dobrodošla, posebno u još jednoj turističkoj sezoni.

S druge strane, slavni roker na društvenim profilima nije objavio niti jednu fotografiju iz Hrvatske, no to previše ne čudi s obzirom na to da je poznat da ne voli previše dijeliti intimu s javnosti.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @jakebongiovi on

Tako se na njegovu profilu na Instagramu mogu vidjeti uglavnom fotografije s nastupa te raznih događanja, no nadamo se kako će Bon Jovi ipak objaviti barem jednu fotografiju kako bi nahvalio Hrvatsku svojih 343 tisuće obožavatelja.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Šarić (Foto: Instagram) Iva Šarić (Foto: Instagram) Iva Šarić (Foto: Instagram) Jerko Leko (FOTO: Instagram) +1 Iva Šarić (Foto: Instagram) Celebrity Jedna od najzgodnijih Hrvatica pokazala savršenu liniju na odmoru: Tko je osvojio njezino srce nakon razvoda?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene