Jon Bon Jovi stigao je u Hrvatsku sa suprugom Dorotheom Hurley i sinovima.

Galerija


57-godišnji roker Jon Bon Jovi prije nekoliko je dana stigao u Hrvatsku.

Vezani članci Sestre Stallone (Foto: Instagram) Obitelj holivudske legende uživa u Dubrovniku, ni nevrijeme nije pokvarilo zabavu! Sylvester Stallone, Sistine Stallone, Scarlet Stallone, Sophia Stallone (Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL Jahtu zamijenile noćnim klubovima: Izazovne Stalloneove kćeri prošetale Hvarom i mamile poglede

Legendarni glazbenik sa suprugom Dorotheom Hurley i sinovima stigao je u Cavtat, a ovoga puta u Lijepu Našu stigao je isključivo zbog privatne satisfakcije.

Obitelj uživa u plovidbi 60-metarskom jahtom, kako i priliči svjetskim zvijezdama, a zatim i u vrhunskim delicijama, a našu je obalu na društvenim mrežama na sva zvona nahvalio i promovirao i rokerov 17-godišnji sin Jake.

Sudeći po onome što smo vidjeli na njegovu profilu na Instagramu, Jake je posebno oduševljen Hrvatskom, a osim Dubrovnika posebno ga se dojmio Hvar.

"Ja sam sada Hrvat", poručio je kratko pored fotografije s Hvara, a prethodno je podijelio i fotografiju iz jednog restorana te s jahte s koje se pohvalio i isklesanim tijelom.

Jake je ispod fotografija dobio brojne komplimente na račun izgleda, ali i na račun krajolika, a svaka promocija među bogatim i slavnim facama svakako je dobrodošla, posebno u još jednoj turističkoj sezoni.

S druge strane, slavni roker na društvenim profilima nije objavio niti jednu fotografiju iz Hrvatske, no to previše ne čudi s obzirom na to da je poznat da ne voli previše dijeliti intimu s javnosti.

Tako se na njegovu profilu na Instagramu mogu vidjeti uglavnom fotografije s nastupa te raznih događanja, no nadamo se kako će Bon Jovi ipak objaviti barem jednu fotografiju kako bi nahvalio Hrvatsku svojih 343 tisuće obožavatelja.

Jedna od najzgodnijih Hrvatica pokazala savršenu liniju na odmoru: Tko je osvojio njezino srce nakon razvoda?