Američka pjevačica i plesačica Tinashe postala je zaštitno lice Rihannine linije donjeg rublja "Savage X Fenty".

Galerija


Već i vrapci na grani znaju da pjevačica Rihanna posljednjih godina svu svoju kreativnu energiju ne usmjerava na izbacivanje novih glazbenih hitova, već na dizajniranje donjeg rublja. Naime, uspješna poduzetnica i glazbenica stvorila je "Savage X Fenty", marku donjeg rublja s veličinama za sve žene i time pokorila tržište koje je do sada bilo usmjereno gotovo isključivo mršavicama. 

Vezani članci Rihanna i Chris Brown - 1 Fotke njenog pretučenog tijela obišle su svijet, pjevačica sada pomaže žrtvama nasilja Rihanna U sljedećih 10 godina želi imati četvero djece: ''Partner mi za to nije potreban''

Žene diljem svijeta u Rihanninu rublju prepoznale su seksepil i mogućnost da se osjećaju što zavodljivije bez obzira na to koji konfekcijski broj odjeće nose, pa nije ni čudo da je brend postao instantni hit. 

Iako je i sama Rihanna posvećena reklamiranju svog brenda, pa ju se tako često može vidjeti u golišavim editorijalima, i ona ima svoje ambasadorice, a jedna od njih upravo je postala američka pjevačica i plesačica Tinashe. Tamnoputa ljepotica ima već četiri studijska albuma iza sebe, a iako nije još stekla planetarnu popularnost, sigurni smo da će joj ova suradnja s Rihannom itekako pomoći na putu do uspjeha. 

Zašto je baš nju pjevačica izabrala za ambasadoricu i zaštitno lice svog brenda, nije teško dokučiti. Tamna put, prekrasne kovrče, vitko tijelo i obline na pravim mjestima čine Tinashe pravom ljepoticom koja očito ne oduševljava samo jači spol, već se uspijeva dojmiti i pripadnica nježnijeg spola. 

Rihanna je, podsjetimo, velika zagovornica inkluzivnosti i promocije različitih tipova ljepote, a svojim primjerom pokušava pokazati ženama da se mogu dobro osjećati u svojoj koži bez obzira na to koliko teže. Čini se kako je to prepoznala i u Tinashe, pa ju je oduševljeno primila u svoj tim. 

Majka slavnog glumca koja se bliži 100. rođendanu danas žali zbog operacija kojima se željela uljepšati