Rihanna se na filmskoj premijeri pojavila u izdanju koje je zagolicalo maštu svih prisutnih.

Galerija


Slavna tamnoputa ljepotica Rihannaveć dugi niz godina pali i žari svjetskim glazbenim ljestvicama. Iako joj mnogi zamjeraju to što stalno odgađa objavljivanje novog albuma ova svestrana dama ne obazire se na zahtjeve fanova već se bavi projektima kojima ona želi - dizajniranjem donjeg rublja i šminke.

Vezani članci Alicia Silverstone Lude i pomalo bizarne stvari koje poznati posjeduju ili izjavljuju: ''Ne mogu sama maknuti poklopac s kave'' Rihanna i Chris Brown - 1 Bivša je tražila zabranu prilaza, poznat je po obiteljskom nasilju, a najviše po velikom skandalu s Rihannom

Nekoć mršavica ravnog trbuha koji je voljela pokazivati u svakoj prilici, a danas raskošna žena bujnih oblina kojima se itekako ponosi, Rihanna je 31-godišnja kraljica crvenih tepiha koja se uopće ne obazire na zle jezike. Naime, mnogi smatraju da joj nekoliko kilograma viška koje je nabacila proteklih godina ne pristaju te da bi se trebala podvrgnuti jednoj od rigoroznih holivudskih dijeta, no pjevačicu takvi komentari uopće ne zanimaju. 

Već je nekoliko puta izjavila kako uživa u svojim oblinama te kako se nikada nije osjećala ženstvenije no danas, a vaki puta kada se pojavi u javnosti oduševi seksepilomi. Tako se nedavno pojavila na jednoj filmskoj premijeri u Los Angelesu i sve prisutne oduševila u crnoj satenskoj haljini, tj, ogrtaču koji je jedva obuzdao njezine grudi. Uz dekolte doslovno do pupka, Rihanna je pokazala i svoje tetovaže na prsima, a otkrila je pogled i na svoja seksi bedra. 

Samouvjerena i zavodljiva, pjevačica doista nikada nije djelovala ovoliko senzualno, pa definitivno možemo zaključiti kako joj par dodatnih kilograma samo pridaju na ljepoti. 

Ponosni Stoka pohvalio se isklesanim tijelom svoje supruge: "Brijem da je jača od tebe"