Rihanna je stigla u New York kako bi promovirala svoju posljednju modnu kolekciju.

Galerija


Najpopularnija pjevačica s Barbadosa, 31-godišnja Rihanna već godinu dana živi u britanskoj prijestolnici, što je donedavno uspješno tajila. Tamo se sprijateljila i s vojvotkinjom Meghan Markle, no ipak se rado vraća na društvena događanja u Americi.

Vezani članci Stan u New Yorku Neki stanodavci nemaju srama, pogledajte što naplaćuju više od 10.000 kuna mjesečno Rihanna Više ne skriva vezu s novim dečkom, a rijetki zajednički izlazak zasjenio je njezin nikad dublji dekolte

Posljednji put u New York za Rihannu bio je poslovni, kamo se uputila predstaviti svoju najnoviju modnu kolekciju Fenty u njujorškoj četvrti SoHo. Pjevačica je na vlastiti event uspjela zakasniti čak tri puna sata, gosti su je s nestrpljenjem i pomalo ljutito čekali, no jedan pogled na pjevačicu bio je dovoljan da zaborave silno kašnjenje.

Naime, Rihanna je iz automobila koji ju je dovezao pred hotel izašla u ultrakratkoj ružičastoj haljinici od satena koja je naglasila i njezin dekolte, a bilo je očito kako ispod nje ne nosi grudnjak. Pri izlasku iz automobila morala ju je nekoliko puta popraviti kako ne bi slučajno previše otkrila s obzirom na to koliko je kratka bila. 

Osim haljinom, pažnju je plijenila i novom frizurom, iznenadivši dužinom kose koju je splela u mnogo sitnih pletenica. 

Pjevačica je trenutačno u ljubavnoj vezi s milijarderom Hassanom Jameelom, navodno od 2017. godine, a s njim je u javnosti viđena tek nekoliko puta. 

Samo jednostavna žuta haljina bila je dovoljna da svi pogledi budu uprti u ovu zavodljivu brinetu