prava ljepotica

Svojom pojavom je još jednom dokazala da nema razloga za brigu jer je njezin suprug nekoć ljubio najljepšu ženu svijeta

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tina Kunakey je supruga Vincenta Cassela, a s njim ima kćerkicu Amazonie. Prije nekoliko je dana na pariškom Tjednu mode pokazala figuru kojom može posramiti svoje brojne kolegice.

Francuska manekenka Tina Kunakey (24) zablistala je prije nekoliko dana na pariškom Tjednu mode, a zbog haljine koja je savršeno ocrtavala njezinu figuru mnogi su komentirali kako je njezin suprug Vincent Cassel pravi sretnik.

Pogledaj i ovo Vincent Cassel i Tina Kunakey - 2 Golupčići Ni 30 godina razlike nije ih sputalo u ljubavi, i dalje poziraju zaljubljeno i pokazuju inat zlim jezicima koji su im predviđali brzi kraj!

Kunakey je na sebi imala kožnu haljinu bez naramenica s vrtoglavim prorezom na nozi, a spremno je pozirala fotografima koji su je s oduševljenjem pratili.

Iako je uspješna u svome poslu, 24-godišnju Tinu mediji prate zbog veze s Casselom. Zli jezici su im predviđali brzi kraj zbog razlike u godinama, no čini se kako su Tina i 31 godinu stariji Vincent u sedmom nebu.

Holivudski glumac i manekenka djeluju zaljubljeno kao na početku veze, koju su potvrdili 2016. godine. Vjenčali su se u kolovozu 2018., a slatkim riječima su ovoga ljeta proslavili treću godišnjicu braka. "U tvom zagrljaju, mom omiljenom mjestu. Volim te zauvijek", napisala je Tina onda na svojem Instagramu gdje je Vincentu čestitala godišnjicu uz niz njihovih zajedničkih fotografija.

Njoj je to prvi brak, a Vincent je u Tini pronašao utjehu nakon razvoda s jednom od najljepših žena na svijetu Monicom Bellucci. S talijanskom glumicom u braku je bio od 1999. do 2013. godine, a zajedno imaju dvije kćeri, Devu i Leonie.

U travnju 2019. godine je s Tinom dobio i kćer Amazonie.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Alec Baldwin (Foto: Getty Images) Alec Baldwin (Foto: Profimedia) Alec Baldwin (Foto: Profimedia) Alec Baldwin (Foto: Profimedia) +1 Alec Baldwin (Foto: Profimedia) Celebrity Stručnjaci tvrde da je Alec Baldwin ignorirao "zlatno pravilo" na setu filma, evo što nije smio napraviti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene