Tina Kunakey snimljena je u Rio de Janeiru dok je daskala u bikiniju s tangama, pridružio joj se i njezin suprug Vincent Cassel.

Galerija


Atraktivna manekenka Tina Kunakey (23) plijeni pažnju gdje god se pojavi, a javnosti je posebno postala zanimljiva kada se udala za 31 godinu starijeg glumca Vincenta Cassela (54).

Vezani članci Tina Kunakey Osvajao je najljepše žene svijeta, ali njegovoj 31 godinu mlađoj supruzi nitko se ne može prestati diviti Vincent Cassel, Tina Kunakey Savršen su par unatoč 31 godini razlike: Zbog strastvenog odnosa i perfektnog izgleda mamac su za poglede

Paparazzi ih posvuda prate u stopu pa tako od njih nisu uspjeli pobjeći ni u Rio de Janeiru, gdje posljednjih dana uživaju na odmoru. Tina im je za vikend priredila i pravi show dok je pokušavala daskati u minijaturnom badiću s tangama, a fotke njezina utegnutog tijela u nezgodnim pozama obašle su svijet.

Pogled s nje nije skidao ni njezin Vincent, koji se kasnije svojoj lijepoj supruzi pridružio u daskanju.

Inače, par je u braku od 2018. i imaju jednogodišnju kćer Amazonie. Vincent je s Tinom potvrdio vezu 2016. godine, a unatoč zlim jezicima koji su predviđali da njihova ljubav neće dugo potrajati, Cassel i Kunakey na novim fotografijama izgledaju zaljubljenije nego ikad.

Vincent je u Tini pronašao utjehu nakon bračnog brodoloma s jednom od najljepših žena svijeta, talijanskom glumicom Monicom Bellucci, s kojom je tijekom braka dobio dvije kćeri, Devu i Leonie. Par se upoznao na setu filma "Apartman" davne 1996. godine, a vjenčali su se tri godine kasnije. Ipak, u kolovozu 2013. godine potvrdili su razvod, no o razlozima nikada nisu govorili.

Badić koji nosi na prvu djeluje obično i pristojno, ali kad je okrenula leđa, ispalo je da to baš i nije tako!