Prekršila mjere zaštite

Cure novi detalji o tulumu usred karantene koji je razbjesnio javnost: Pjevačica je ugostitelju dala dobru ponudu?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tim Rite Ore navodno je dao vlasniku restorana u Londonu 5.000 funti da ustupi pjevačici prostor za rođendansku zabavu, piše The Sun.

Procurile su nove informacije o rođendanskoj zabavi Rite Ore koja je naljutila javnost jer se odvijala usred lockdowna u Velikoj Britaniji. 

Pogledaj i ovo Rita Ora - 1 baš kao prava diva Haljina predivne Kosovarke bila je pravi mamac za paparazze koji su s oduševljenjem dočekali njezin dolazak u Veneciju!

Naime, restoran Casa Cruz u londonskoj četvrti Notting Hill koji je ugostio pjevačicu i njeno društvo očekuje saslušanje za licencu pa su se pojavili neki dokumenti o tulumu koji se odvijao 28. studenog.

Kako piše The Sun, Ritin tim je ponudio ugostitelju Scottieju Bhattaraiju 5.000 funti da prekrši mjere zaštite zbog koronavirusa kako bi proslavila 30. rođendan s prijateljima. 

Bhattari je ispričao 1. prosinca policiji da ga je za dogovor oko zabave nazvao Orin predstavnik i rekao da treba mjesto gdje bi se pilo i grickalo te pritom ponudio novac. Većina njegovih radnika je bila odsutna je on sam pripremio restoran i priznao je da je bio pohlepan te je popustio zbog iznosa od 5.000 funti. 

Istaknuo je da je u planu bilo da dođe sedam gostiju, no oko 21 sat se pojavilo njih 20. Među njima su bili manekenka Cara Delevingne i njezina sestra Poppy.

Malo prije ponoći je pozvana policija, a kasnije su se pojavile fotografije Rite i njezinih prijatelja kako odlaze sa zabave. Policajci su, kada su stigli, vidjeli kroz prozore ljude za stolovima s praznim čašama. Vrata su bila zaključana pa su kucali na prozore, no nitko im nije otvorio. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RITA ORA (@ritaora)

Bhattarai je istaknuo da je većina Ritinih gostiju donijela svoj alkohol, odnosno brend tekile koji pjevačica reklamira. Kamere koje su se nalazile na restoranu su ugašene pa nema snimke Ore i njezinih gostiju. 

Nakon što je sve izašlo u javnost prošle godine, Ora se ispričala i pristala platiti kaznu od 10.000 funti. Pjevačica i njezin tim nisu komentirali ove najnovije tvrdnje. 

Inače, mnoge je začudio Ritin tajni tulum budući da se prošlog ljeta zahvalila zdravstvenim radnicima za njihov rad i što odrađuju prekovremene, a među njima je i njezina majka, medicinska sestra. 

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Kristina Penava - 4 Kristina Penava - 3 Kristina Penava Mandarina +0 Kristina Penava Mandarina Celebrity Kristina Mandarina uz haljinu dubokog dekoltea odabrala neobičnu obuću, a mnogi su se usredotočili na nešto drugo

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Minea Minea (Foto: Instagram) Minea (Foto: PR) +0 Minea (Foto: Instagram) Celebrity Minea pozirala u uskoj suknji i pokrenula lavinu komplimenata: "Kao vino si, što starija to bolja!"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene