Nije joj bilo lako

Mamićeva snaha dirljivim se riječima prisjetila majke bez koje je ostala još kao djevojčica

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tia Mamić je na društvenim mrežama progovorila o majci bez koje je ostala još kao djevojčica, nakon čega je brigu o njoj preuzeo Ljubo Jurčić.

Tia Mamić nema običaj otkrivati previše detalja iz svog privatnog života koji nastoji držati podalje od javnosti i medija, ali sada je na Instagramu podijelila dirljivu uspomenu na majku bez koje je ostala još kao djevojčica.

Pogledaj i ovo Tia Mamić Poznat i razlog! Mamićeva snaha našla se u problemima pa donijela nimalo laku odluku: "Primorane smo na to!"

"Domi je imao projekt u školi da izabere svoj uzor. Kaže: "Mama, ti si moj uzor, želim pričati o tebi'. A pitanje tko je meni uzor, rekla sam mu: "Tvoja baka. Nisi je nažalost imao prilike upoznati". Pa smo pričali o njoj, tata mi je sačuvao članak koji je izašao o njoj i dao mi ga nedavno na njezinu godišnjicu. Nešto sam negodovala zbog posla, a i situacije koja nas je sve pogodila pa mi je rekao: "Pogledaj ovo, iako već sve znaš i sama. Hvala mama", napisala je Tia u Instagram priči koju je objavila.

Nakon što je rano ostala bez majke, brigu o Tiji je preuzeo političar Ljubo Jurčić koji je bio  majčin prijatelj, a Tia je prezime Jurčić nosila do 2017. godine kada se udala za sina Zdravka Mamića , Marija Mamića.

O teškom djetinjstvu nikada nije govorila u javnosti jer, kako kaže, od nje se uvijek radio klišej. "Moj biološki otac bio je alkoholičar i nasilnik. Upravo zato nikad nisam popila kap alkohola ni probala ikakva opojna sredstva", izjavila je svojevremeno Tia za magazin Story.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Princ William (Foto: Profimedia) Princ WIlliam (Foto: AFP) Princ WIlliam (Foto: AFP) +0 Princ WIlliam (Foto: AFP) Zanimljivosti Procurile nikad viđene fotografije princa Williama i nepoznate plavuše, Kate nije bilo na vidiku, a vidljivo je da je popio čašicu više

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene