Tia i Mario Mamić slave treću godišnjicu sretnog braka.

Galerija


Tia i Mario Mamić prije tri su godine izrekli svoje sudbonosno da i uplovili u bračnu luku, a sretni par obilježava romantičnu godišnjicu.

Vezani članci Tia Mamić (Foto: Instagram) Mamićeva snaha sasvim osobno: Progovorila o teškom djetinjstvu i majci, odnosu sa svekrom i braku s Marijem! Monika Kravić (Foto: Marko Lukunic/PIXSELL) Monika Kravić opet ljubi: U vezi je s uglednim odvjetnikom i jednim od najpoželjnijih domaćih neženja

Tia se najljepšeg dana u životu prisjetila na društvenim mrežama i na Instagramu objavila fotografiju na kojoj poziraju kao mladenci.

Vjenčali su se u listopadu 2017. godine u jednom zagrebačkom hotelu pred stotinjak uzvanika, sve ih je zabavljala pjevačica Rada Manojlović, a njihova je svadba bila proglašena svadbom godine. Tia je kao mladenka blistala u vjenčanici domaće dizajnerice Matije Vuice, a Mario je bio elegantan u sivom odijelu.

I Tiji i Mariju ovo je drugi brak, on je prethodno bio oženjen s voditeljicom Monikom Kravić te s njom ima dvoje djece, dok je Tia bila udana za košarkaša Chrisa Warrena, s kojim ima sina. Ljubav im se dogodila godinu dana prije vjenčanja, i to na otoku Pagu.

Šokirala pripijenom kombinacijom u javnosti, konačno pokazala što se krije iza široke odjeće iz koje inače ne izlazi