Pjevala im Rada

Mamićeva snaha i sin slave godišnjicu braka, ona se njihove svadbe godine prisjetila na društvenim mrežama

Tia Mamić (Foto: Instagram) Tia Mamić (Foto: Instagram) Instagram 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Tia Mamić (Foto: Instagram) +0 Tia Mamić (Foto: Instagram) Galerija

Tia i Mario Mamić slave treću godišnjicu sretnog braka.

Tia i Mario Mamić prije tri su godine izrekli svoje sudbonosno da i uplovili u bračnu luku, a sretni par obilježava romantičnu godišnjicu.

Pogledaj i ovo showbuzz mnogima je to nezamislivo Mamićeva snaha slavila s bivšim mužem pa objasnila kakav je njihov odnos: "Potrebno je dvoje normalnih ljudi"

Tia se najljepšeg dana u životu prisjetila na društvenim mrežama i na Instagramu objavila fotografiju na kojoj poziraju kao mladenci.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tia Mamic (@tia.mamic) on

Vjenčali su se u listopadu 2017. godine u jednom zagrebačkom hotelu pred stotinjak uzvanika, sve ih je zabavljala pjevačica Rada Manojlović, a njihova je svadba bila proglašena svadbom godine. Tia je kao mladenka blistala u vjenčanici domaće dizajnerice Matije Vuice, a Mario je bio elegantan u sivom odijelu.

I Tiji i Mariju ovo je drugi brak, on je prethodno bio oženjen s voditeljicom Monikom Kravić te s njom ima dvoje djece, dok je Tia bila udana za košarkaša Chrisa Warrena, s kojim ima sina. Ljubav im se dogodila godinu dana prije vjenčanja, i to na otoku Pagu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene