Tia Mamić, djevojački Jurčić, otvorila je dušu i prvi put progovorila o teškom djetinjstvu.

Galerija


Četiri mjeseca prošlo je otkako je tada Tia Jurčić izgovorila sudbonosno 'da' Mariju Mamiću. Svoj privatni život zgodna marketinška stručnjakinja oduvijek je nastojala držati podalje od medija. No sada je o svom životu odlučila konačno javno progovoriti.

Vezani članci Tia Mamić - 2 Mamićeva snaha skinula se u minijaturni bikini, za to je imala poseban razlog Tia Mamić (Foto: Instagram) Mamićeva snaha sasvim osobno: Progovorila o teškom djetinjstvu i majci, odnosu sa svekrom i braku s Marijem!

Trenutno uživa u bračnoj idili sa suprugom, no malo je tko znao da se iza naizgled idealnog života krije tužna životna priča. Ekonomski stručnjak Ljubo Jurčić posvojio ju je nakon što je u mladosti ostala bez roditelja.

"Kada dolaziš iz doma gdje bolest oduzima život svim najbližim članovima obitelji, gdje biološki otac bira alkohol i agresivnost prije svog djeteta, odrastaš na ulici i vidiš pravo zlo i dobro počneš na sve gledati drukčije", izjavila je Tia za Story.

O teškom djetinjstvu nikada nije govorila u javnosti jer, kako kaže, od nje se uvijek radio klišej. "Moj biološki otac bio je alkoholičar i nasilnik. Upravo zato nikad nisam popila kap alkohola ni probala ikakva opojna sredstva", dodala je novopečena gospođa Mamić.

Ipak, sve loše sada je iza nje, svoju mirnu luku nakon životnih nedaća pronašla je u braku s Mamićem. "Unio mi je mir i donio osmijeh na lice svaki dan", iskreno priznaje Tia koja će, nada se, uskoro otputovati i na medeni mjesec sa suprugom.