odrastala na ulici

Život ju nije mazio! Tia Mamić iskreno o teškom djetinjstvu: "Otac mi je bio alkoholičar i nasilnik"

Tia Jurčić (FOTO: Igor Soban/PIXSELL) Tia Jurčić (FOTO: Igor Soban/PIXSELL) 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Tia Jurčić (FOTO: Igor Soban/PIXSELL) Galerija

Tia Mamić, djevojački Jurčić, otvorila je dušu i prvi put progovorila o teškom djetinjstvu.

Četiri mjeseca prošlo je otkako je tada Tia Jurčić izgovorila sudbonosno 'da' Mariju Mamiću. Svoj privatni život zgodna marketinška stručnjakinja oduvijek je nastojala držati podalje od medija. No sada je o svom životu odlučila konačno javno progovoriti.

Pogledaj i ovo Tia i Mario Mamić neočekivani krah ljubavi Razvode se Tia i Mario Mamić, nakon šest godina braka odlučili su krenuti svatko svojim putem: ''Bez obzira na odluku...''

Trenutno uživa u bračnoj idili sa suprugom, no malo je tko znao da se iza naizgled idealnog života krije tužna životna priča. Ekonomski stručnjak Ljubo Jurčić posvojio ju je nakon što je u mladosti ostala bez roditelja.

"Kada dolaziš iz doma gdje bolest oduzima život svim najbližim članovima obitelji, gdje biološki otac bira alkohol i agresivnost prije svog djeteta, odrastaš na ulici i vidiš pravo zlo i dobro počneš na sve gledati drukčije", izjavila je Tia za Story.

O teškom djetinjstvu nikada nije govorila u javnosti jer, kako kaže, od nje se uvijek radio klišej. "Moj biološki otac bio je alkoholičar i nasilnik. Upravo zato nikad nisam popila kap alkohola ni probala ikakva opojna sredstva", dodala je novopečena gospođa Mamić.

Ipak, sve loše sada je iza nje, svoju mirnu luku nakon životnih nedaća pronašla je u braku s Mamićem. "Unio mi je mir i donio osmijeh na lice svaki dan", iskreno priznaje Tia koja će, nada se, uskoro otputovati i na medeni mjesec sa suprugom.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene