Marko Grubnić na Instagramu je objavio fotografiju s Tijom Mamić, koja se povukla iz javnosti otkad se udala i zaključala sve profile na društvenim mrežama.

Galerija


Modni stilist Marko Grubnić (38) često se hvali svojim izlascima i putovanjima, a prošlog je vikenda otkrio kako je uživao s prijateljicama u japanskom restoranu u Zagrebu.

Vezani članci Mario Valentić i Marko Grubnić Pronađite razliku: Ovako to izgleda kad se Marko Grubnić susretne s još jednim našim ljepotanom! Tia Mamić - 3 Supruga Marija Mamića u seksi haljini naglasila bujnu pozadinu i iskoristila priliku da se pohvali

"Magična večer puna smijeha i zabave", istaknuo je Grubnić uz fotografiju na kojoj je pozirao s Tijom Mamić (33), suprugom nogometnog menadžera Marija Mamića (35), i Tamarom Šteko.

Iako se Tia smiješi na Markovoj slici, otkad se udala za Marija, povukla se iz javnosti i zaključala sve profile na društvenim mrežama. Pokćerka političara i ekonomista Ljube Jurčića prije tri godine udala se za sina Zdravka Mamića.

Grubnić je prije nekoliko dana objavio dosad neviđene fotografije s vjenčanja njegove prijateljice, pjevačice Maje Šuput (40) s Nenadom Tatarinovom. Na jednoj od njih stilist predvodi svadbeno slavlje te pleše i pjeva na stolu.

''Najbolji pokloni u životu su uspomene s ljudima koje volimo. Tada nismo niti znali da stvaramo uspomene, znali smo samo da se zabavljamo. Dok čekamo naše sljedeće svadbeno slavlje, evo mali podsjetnik na moj ples na stolu", istaknuo je Grubnić uz fotografije.

Stilist se nedavno pohvalio kako planira svoje vlastito vjenčanje, i to ove godine.

''Vjenčat ćemo se već ove godine! No ajmo prvo skočiti pa reći hop. Ja sam jako sretan u životu. Jako volim svoj život i baš sam nekako blagoslovljen. Sve se nekako posložilo u mom životu baš onako kako sam ja to htio", zaključio je Grubnić.

Glumačka legenda u trenu se našla na podu, nije se odmah snašla ni njegova 39 godina mlađa djevojka