Tia i Mario Mamić vjenčali su se u listopadu 2017. godine, a pokćrka političara Ljube Jurčića otad se povukla iz javnog života.

Galerija


Ako se netko pažljivo skriva od fotografa, onda je to bračni par Mamić.

Vezani članci Gordan Maras i Milan Bandić Maras optužio Bandića da upropaštava Zagreb: "Neka nađu stanove za ljude koji žive u Cvjetnom. Ušutkat me neće" Potres, Zagreb Ponovno slab potres na području Zagreba: "Zatutnjalo i zanjihalo prilično neugodno"

Pritom mislimo na Tiju i Marija koji su jučer ipak uhvaćeni u centru grada u kojem su brojni poznati i manje poznati Zagrepčani i Zagrepčanke tradicionalno slavili Badnjak.

Atraktivni par nije mogao priči neopaženo: ona u raskošnom, bijelom kaputu, a on u sportsko-elegantnoj kombinaciji te oboje sa sličnim modelom sunčanih naočala.

Par nije izgledao presretno kada su spazili bliceve fotoaparata, no to ne čudi, jer oboje od samih početaka skrivaju svoju intimu kao zmija noge.

Podsjetimo, pokćerka političara Ljube Jurčića u listopadu 2017. godine udala se pripadnika klana Mamića. Par nikada nije javno govorio o svojoj vezi, no šuška se kako je ljubav planula na otoku Pagu godinu dana prije raskošnog vjenčanja.

Par je zatim Novu godinu dočekao u Dubaiju, potvrdio vezu na društvenim mrežama te očito shvatio da je "to to".

Vjenčanje je održano u zagrebačkom hotelu Westin pred stotinjak uzvanika, a mladenka je blistala u prekrasnoj vjenčanici poznate domaće dizajnerice Matije Vuice.

Iako je Tia prethodno imala otvorene profile na društvenim mrežama te je bila rado viđen gost raznih društvenih događanja, od udaje za Marija povukla se iz javnog života.

Oboje iza sebe imaju propale brakove te djecu, a čini se kako su tek sada pronašli istinsku sreću.

Ovaj božićni klasik svi dobro poznaju, no neke od činjenica koje se skrivaju iza tople priče sigurno niste znali