Tia Mamić pokazala je kako se ona i muž Mario Mamić zabavljaju, a objavila je i poruku svog bivšeg supruga Chrisa Warrena s kojim ima sina Chrisa Warrena te pokazala koliko je njihov odnos ostao dobar nakon razvoda.

Galerija


Tia Mamić rijetko objavljuje fotografije s mužem Marijem Mamićem, a u nedjelju je pratitelje iznenadila s dvije objave. 

Vezani članci Tia Mamić Mamićeva snaha i sin slave godišnjicu braka, ona se njihove svadbe godine prisjetila na društvenim mrežama Tia Mamić (Foto: Instagram) Od udaje za Mamića, Tia je nestala iz javnosti, no salon u kojem se sređuje često objavljuje njezine fotke

Naime, Tia je podijelila na Instagram storyju sliku sa sinom Zdravka Mamića na kojoj okidaju selfie u neobičnom izdanju. "Kad posudiš rekvizite od djece", istaknula je. 

Nakon toga je objavila stariju fotografiju sa sinom Domenicom i otkrila kakvu je poruku dobila od bivšeg supruga, košarkaša Chrisa Warrena. "Sretan Majčin dan majci mog dječaka", napisao joj je Chris s kojim je Tia ostala u dobrim odnosima. 

"Hvala dječakovom tati", napisala je na uz sliku na Instagram storyju. Tia i Warren su se upoznali 2007. i vjenčali 2010., a brak im je potrajao pet godina. Bivši supružnici su ostali u prijateljskim odnosima zbog sina Domenica što ona često ističe u svojim intervjuima. 

Tia Mamić objavila rijetku fotku s čovjekom koji joj je iznimno važan u životu, uvijek rado ističe koliko joj je stalo

Tia se 2017. godine udala za sportskog menadžera i sina Zorana Mamića, a prije toga je nosila prezime Jurčić koje pripada njezinom očuhu, poznatom ekonomistu i političaru Ljubi Jurčiću. Kada joj je s 12 godina umrla majka, on je preuzeo brigu o njoj i posvojio je. 

Tia i Mario su se vjenčali u jednom zagrebačkom hotelu pred stotinjak uzvanika, sve ih je zabavljala pjevačica Rada Manojlović, a njihova je svadba bila proglašena svadbom godine. Ljubav im se dogodila godinu prije vjenčanja na otoku Pagu.

Zvijezdu "Beverly Hillsa" paparazzi snimili u badiću, fotke se znatno razlikuju od onih koje sama dijeli na Instagramu

Šuput podijelila slatki trenutak obiteljskog druženja s malenim Bloomom, ali svu pažnju ukrala je njegova zgodna baka