Chloe Ferry kaže da je na kozmetičke zahvate potrošila mnogo više od 50.000 funti, a želi još stvari doraditi.

Galerija


Chloe Ferry proslavila se u britanskim reality showovima, a nakon toga je nastavila privlačiti pažnju golišavim fotografijama i plastičnim operacijama. 

Vezani članci Chloe Ferry Pored bujnog dekoltea lice koje je izmijenila operacijama palo u drugi plan, a kad je sjela u kafić, iznenadila još jednim potezom Chloe Ferry Slavna plavuša nije marila za grudi koje su ispale iz korzeta, a provirilo je i nešto što nije trebalo

Chloe, koja ima imovinu vrijednu milijune funti, proslavila je u ponedjeljak 25. rođendan u luksuznom ljetovalištu u španjolskom gradu Marbelli. Televizijska ličnost je odmor odabrala minijaturni crni bikini čiji su donji dio bile majušne tangice. 

Istaknula je i svoje bujne grudi, koje je povećala plastičnom operacijom, dok je Ferry lice skrivala ispod golemog šešira, pa su se nazirale tek njezine usnice koje je također sređivala. 

Chloe je jedna od najpoznatijih britanskih televizijskih ličnosti i proslavila se u reality showovima "Geordie Shore" i "Celebrity Big Brother". Usto se pojavila i u "Ex on The Beach" i "Just Tattoo of Us". Ferry je svoju slavu dobro unovčila, a na Instagramu ju prati 3.4 milijuna obožavatelja.

Mlada Britanka redovito iznenađuje golišavim fotografijama koje malo toga skrivaju, pa se svojedobno fotografirala u ogledalu iznad kade. Chloe šokira i svojim izgledom koji je drastično promijenila plastičnim operacijama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🚕

A post shared by Chloe Ferry💀 (@chloegshore1) on

Britanski mediji su pisali da je Ferry na operacije potrošila oko 50 tisuća funti, no ona je to opovrgnula. "Potrošila sam mnogo više, to vam mogu reći. Bankrotirala sam.. Ma nisam stvarno, ali želim još stvari doraditi", rekla je reality zvijezda. 

Chloe je povećala grudi, stavljala filere u usnice, išla na podizanje stražnjice, dala ubrizgati botoks u lice, ugradila je nove zube i ima ekstenzije u kosi.  

Kao dvije različite osobe: Jedna u stvarnosti, a potpuno druga na Instagramu, je li ovo moguće?