Chloe Ferry privlačila je pažnju oskudnom kombinacijom prilikom noćnog izlaska u Londonu.

Galerija


Britanska reality zvijeda Chloe Ferry uživala je u noćnom izlasku s prijateljima, u kojem nije mogla proći nezapaženo i to zahvaljući oblinama koje je njezin uski korzet jedva jedvice obuzdao. Outfit je upotpunila kratkim uskim tajicama koje su zaokružile cjelokupni dojam.

Vezani članci Chloe Ferry O kombinezonu koji nosi bit će zasigurno raznih komenatara, ali najbolje da njen odabir za izlazak pogledate sami Molly-Mae Hague - 1 Zvijezde na meti kritika jer usred pandemije glume da su na poslovnom putu, a zapravo ispijaju koktele na plaži

Bezbrižna Chloe kao da se nije zamarala time što joj grudi ispadaju i što nije mogla sakriti bradavice, već se sa širokim osmijehom fotografirala s obožavateljima na ulici ali i sa slavnim Floydom Mayweatherom Juniorom, a njihovu je fotografiju objavila i profilu na Instagramu.

Chloe je jedna od brojnih Britanki koja pažnju zaokuplja čestim fizičkim transformacijama koje duguje odlascima na estetske zahvate, pa kada se pojave neke fotografije iz njezine prošlosti fanovi ne mogu vjerovati da je riječ o istoj osobi. Tome u prilog ide činjenica da je tijekom nekoliko posljednjih godina na operacije potrošila više od 50 tisuća britanskih funti. Sav novac otišao je na implantante u grudima, podizanje stražnjice, injekcije botoksa, nove zube i kosu.

No to je prava sitnica za njezin budžet, obzirom da se vrijednost njezine imovine procjenjuje na milijun funti.

Kako se slavna Britanka s godinama mijenjala možete provjeriti u našoj galeriji.

Bivša Mamićeva supruga proživljava najteže dane, tužnu vijest saznala je dok je bila u Americi: "Mirno spavaj...''

Gdje je nestala Lana?! Sve faze ove šokantne transformacije donosi Backstage s Miom