ostala bez riječi

Taylor Swift napravila predivnu gestu i pomogla tinejdžerici: "Inspirirala me tvoja ambicija, sretno"

Taylor Swift (Foto: AFP) Taylor Swift (Foto: AFP) Afp 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Taylor Swift (Foto: AFP) Taylor Swift (Foto: AFP) Taylor Swift (Foto: AFP) Taylor Swift (Foto: Profimedia) Taylor Swift (Foto: AFP) +0 Taylor Swift (Foto: AFP) Galerija

Taylor Swift donirala je preko 30.000 dolara Vitoriji Mario koja je na internetu pokrenula kampanju za prikupljanje novca za školarinu.

Pjevačica Taylor Swift donirala je više od 30.000 dolara tinejdžerici iz Tottenhama koja je na internetu pokrenula kampanju za prikupljanje novca. 30-godišnja pjevačica velikodušno je poklonila novac Vitoriji Mario, koja je sebe opisala kao "18-godišnju djevojku s velikim snovima", piše Daily Mail.

Pogledaj i ovo Taylor Swift i Travis Kelce - 11 O njima se priča Najpoznatiji par na planetu uhvaćen je u opuštenim trenucima i razgolićenim izdanjima, napokon su pronašli malo vremena za sebe!

Tinejdžerica je napisala kako je upisala matematiku na Sveučilištu Warwick, no ne može ići jer si to ne može priuštiti. Taylor je to vidjela te je odlulila dati joj ostatak novca koji joj nedostaje.

"Vitoria, naišla sam na tvoju priču i inspirirala me tvoja ambicija te sam odlučila tvoje snove pretvoriti u stvarnost. Želim ti pokloniti ostatak novca koji je potreban. Sretno sa svime što radiš", napisala je Swift djevojci.

"Ostala sam bez riječi. Nisam mislila da ću moći prikupiti dovoljno novca, no čuda se događaju", napisala je Vitoria u odgovoru.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Goran Višnjić i Ivana Nanut Goran Višnjić i Ivana Nanut Goran Višnjić Goran Višnjić +2 Goran Višnjić inMagazin Goran Višnjić se nakon odmora u rodnom mu Šibeniku vraća u novi dom, nakon 20 godina otišao je iz SAD-a

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene