Ništa ne prepušta slučaju

Poslije burnih veza povukla se iz javnosti, a novog dečka sad toliko čuva da ga prekriva platnom

Taylor Swift i Joe Alwyn (Foto: Profimedia) Taylor Swift i Joe Alwyn (Foto: Profimedia) Profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Taylor Swift i Joe Alwyn (Foto: Profimedia) Taylor Swift i Joe Alwyn (Foto: Profimedia) Taylor Swift i Joe Alwyn (Foto: Profimedia) Taylor Swift i Joe Alwyn (Foto: Profimedia) Taylor Swift Joe Alwyn (Foto: Profimedia) Taylor Swift Joe Alwyn (Foto: Profimedia) +0 Taylor Swift i Joe Alwyn (Foto: Profimedia) Galerija

Taylor Swift s dečkom je slavila njegov 29. rođendan u Londonu, a par se u jednom tamošnjem restoranu družio s dobrim prijateljem pjevačice, Edom Sheeranom.

Pop-zvijezda Taylor Swift nakon burnih veza s brojnim bivšim dečkima povukla se na neko vrijeme iz javnosti te uživa s Joeom Alwynom, glumcem s kojim je u vezi tri godine.

Pogledaj i ovo Taylor Swift i Travis Kelce - 11 O njima se priča Najpoznatiji par na planetu uhvaćen je u opuštenim trenucima i razgolićenim izdanjima, napokon su pronašli malo vremena za sebe!

Swift je s dečkom slavila njegov 29. rođendan u Londonu, a par se u jednom tamošnjem restoranu družio s dobrim prijateljem pjevačice, Edom Sheeranom. Toliko su se dobro pazili fotografa da su se pokrili golemim crnim platnom dok su ulazili u automobil nakon večere, tako da ih nitko nije mogao fotografirati.

Pjevačicu su paparazzi uhvatili kako se hihoće dok se skriva te su je od svega branili tjelohranitelji.

Kako je već ranije ispričala medijima, Taylor smatra London drugim domom, a svaki slobodni trenutak provodi upravo ondje. Njezinu romansu s Joeom komentirao je i Ed Sheeran.

"On je drag. Jako je pristojan i dobar je prijatelj. Ona je u Londonu već neko vrijeme", kratko je Sheeran rekao za Daily Mail.

Pjevačica i njezin dečko već se neko vrijeme uspješno skrivaju od fotografa, a kako je rekao Zayn Malik iz One Directiona, Swift je sposobna sakriti se čak i u kovčeg ako je potrebno, samo da je ne uhvate.

Manekenka Cara Delevigne prije tri godine posudila je kuću pjevačici i njezinu tada novom dečku samo kako bi mogli na miru uživati u privatnosti. Par zna kako uživati, a glasine im ne smetaju.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Saša Vujnović (Foto: Anamaria Batur) Saša Vujnović (Foto: PR) Saša Vujnović (Foto: PR) Saša Vujnović (Foto: Dnevnik.hr) - 1 +2 Edita Ptičar i Saša Vujnović (Foto: PR) Celebrity Tragična vijest: Poginuo Saša Vujnović, pobjednik posljednje sezone reality showa Farma

Apsolutni šok! Hrabra Lu Jakelić nije očekivala ovakav izazov 😱| Backstage s Miom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene