Voli pobjeđivati

Nekad je bila slatkica koju su svi voljeli, a danas je razmažena diva koja bi osim prijateljica mogla izgubiti i milijune

Taylor Swift (Foto: AFP) Taylor Swift (Foto: AFP) Afp 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Taylor Swift (Foto: AFP) Taylor Swift i Joe Alwyn (Foto: Profimedia) Taylor Swift i Joe Alwyn (Foto: Profimedia) Kim Kardashian i Taylor Swift (Foto: AFP) Taylor Swift i prijateljice (Foto: Instagram) Taylor Swift i prijateljice (Foto: Instagram) Taylor Swift Katy Perry (Foto: Getty) Taylor Swift prijateljice (Foto: Getty) +0 Taylor Swift (Foto: AFP) Galerija

Taylor Swift karijeru je započela kao šarmantna slatkica, no s godinama su o njoj krenule kružiti ne tako lijepe priče.

30-godišnja glazbena senzacija Taylor Swift oduvijek je furala imidž slatkice.

Pogledaj i ovo Taylor Swift Sve je u stihovima? Raskid njihove dugogodišnje veze rastužio je njezine obožavatelje, koji misle da su otkrili pravi razlog prekida

Ipak, bilo je dovoljno nekoliko svađi s jednako poznatim osobama, kao što su Katy Perry, Kim Kardashian i Kanye West da na površinu isplivaju i ne tako lijepi detalji o plavokosoj "djevojci iz susjedstva" s velikim ženskim društvom koje propovijeda o feminizmu.

Tako se o Taylor počelo pričati u potpuno drugom kontekstu, točnije kao o manipulativnoj divi koja ima prohtjeve kako u poslovnim, tako i u privatnim prilikama, a kada sva pažnja nije na njoj, spremna je odbaciti od sebe baš svakoga tko misli da se svijet ne vrti oko nje.

Jednako je tako bilo i s muškarcima: ostavljali su ju redom, a ona se njima osvećivala pišući o njima pjesme koje su ju na kraju dovele na sam vrh glazbenih ljestvica. No kako su iz njezinog života počeli odlaziti muškarci, tako su počele i njezine slavne prijateljice, vojska drugih pjevačica, manekenki i glumica s kojima je dotad bila nerazdvojna.

Neke su ostale uz nju, no nad Taylor se po tom pitanju nadvio tamni oblak. Pjevačica se na neko vrijeme povukla iz javnosti, u međuvremenu započela vezu s britanskim glumcem Joeyem Alwynom od kojeg se ne odvaja, a onda se vratila na glazbene ljestvice i na svjetske pozornice, no ne u velikom stilu kao nekada.

A da je zadržala stav razmažene dive koja ego stavlja ispred posla, govori i priča vezana uz njezin nedolazak na nedavne Grammyje. Naime, kako joj nitko nije mogao garantirati da će Grammy završiti u njezinim rukama, Taylor je u posljednji tren otkazala svoj dolazak.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift) on

Podsjetimo, Taylor je bila nominirana u nekoliko kategorija te se logično nadala pobjedi, a od organizatora je zahtjevala da joj otkriju je li dobila koji kako bi pripremila pobjednički govor ili ona jednostavno ne dolazi. Kada su njezini zahtjevi odbijeni uz objašnjenje kako se rezultati uvijek drže u strogoj tajnost do samog krajai, odustala je od dolaska.

Grammyje je tako ove godine pomela senzacija Billie Eilish pa se čini kako je Taylor pametno odlučila ostati tu večer kod kuće, ako joj je ego toliko u nebesima. "Nije to neobičan zahtjev od strane izvođača da žele znati rezultate prije svih. Svi znaju da Taylor voli pobjeđivati, cijela industrija", otkrio je nepoznati izvor za tračerski portal Page Six.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene