Posebna lokacija

Kći najbogatije Hrvatice pohvalila se mjestom u Hrvatskoj gdje je proslavila rođendan, pratitelji se fokusirali na jedan detalj

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tamara Ecclestone istaknula je da je njezin rođendan bio jako poseban i pun ljubavi.

Bogata nasljednica Tamara Ecclestone ne krije koliko uživa u čarima Jadrana, na kojem uživa s obitelji od početka lipnja. 

Pogledaj i ovo Tamara Ecclestone (Foto: Instagram) Tatina princeza Poznata nasljednica istrošila se za 88. rođendan muškarca kojem duguje lagodan život

Tamara je pokazala koliko je sretna jer je 36. rođendan proslavila upravo na našoj obali. "U Modroj špilji za moj rođendan. Toliko sam zahvalna što sam sa svojom obitelji provela dan koji su mi učinili toliko posebnim i punim ljubavi", napisala je kći Bernieja Ecclestona u nedjelju. 

Na fotografiji je Tamara na čamcu s mužem Jayom Rutlandom i kćeri Sophijom unutar Modre špilje. Riječ je o znamenitosti otoka Biševa koja se ističe kao biser Jadranskog mora i privlači velik broj znatiželjnih turista. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

In the Blue Cave for my birthday today so grateful to have spent the day with my family they made it so special for me it was full of love and I am so thankful.

A post shared by Tamara Ecclestone Rutland (@tamaraecclestoneofficial) on

Tamari su pratitelji na Instagramu, kojih ima 452.000, poželjeli sretan rođendan i sve najbolje, a nekima je oko zapeo jedan detalj. Naime, bogata nasljednica i njezina kći na fotografiji imaju iste badiće. "Ovi jednaki kupaći kostimi su divni", "Odakle su badići? Htjela bih nabaviti sebi i kćeri", "Ovo izgleda nevjerojatno lijepo i spokojno", komentirali su obožavatelji bogate nasljednice. 

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Rebel Wilson (Foto: Instagram) Celebrity Omiljena punašna glumica je smršavjela 18 kila i drugačije izgleda, do kraja godine planira ostvariti svoj cilj

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene