"Sretan rođendan, Tamara, volimo te puno", napisao je Jay Rutland u opisu fotografije na kojoj u Hvaru pozira s Tamarom Ecclestone i kćeri.

Galerija


Još početkom lipnja bogate nasljednice Tamara i Petra Ecclestone su u Hrvatsku stigle sa svojim obiteljima, a Tamara je na našem otoku proslavila svoj 36. rođendan.

Vezani članci Tamara Ecclestone i Jay Rutland s kćeri Sophijom - 2 Kći najbogatije Hrvatice pohvalila se mjestom u Hrvatskoj gdje je proslavila rođendan, pratitelji se fokusirali na jedan detalj Petra Ecclestone - 2 Milijunašica se u Dubrovniku ne odvaja od bebe čije je rođenje tajila, a ime kćerkice i dalje uspješno krije

Tamarin suprug Jay Rutland na Instagramu je objavio obiteljsku fotografiju sa Hvara te je zaželio svojoj ljepšoj polovici sve najbolje. "Sretan rođendan, Tamara, volimo te puno", napisao je u opisu fotografije na kojoj poziraju sa kćeri Sophijom (6). Obitelj se na našem najsunčanijem otoku odlično zabavlja, čemu svjedoče i fotke koje je Jay objavio na društvenim mrežama.

Milijunašice su nedavno bile u Dubrovniku gdje su se i ukrcale na lukzusnu jahtu u vlasništvu svog oca Bernieija Ecclestonea, a izgleda da im odmor na našoj obali i više nego godi. Posjetile su i Trogir, nakon kojeg su se zaputile na Hvar.

Slavne sestre su se nedavno našle na udaru kritika na društvenim mrežama, gdje su im obožavatelji pisali prigovore jer su odmah nakon pandemije koronavirusa pobjegle u svoj luksuz.

Proslavili su je roditelji, no ova ljepotica plijeni pažnju bujnim tijelom na koje rijetko tko ostaje ravnodušan