Kakva uživancija

Mlađa sestra zaključala Instagram, ali ona je ponosno objavila fotku iz Hrvatske pa sve očarala: "Ovo je tako dragocjeno"

Tamara Ecclestone (Foto: Profimedia) Tamara Ecclestone (Foto: Profimedia) Profimedia 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Obitelj Ecclestone u Dubrovniku - 5 Obitelj Ecclestone u Dubrovniku - 9 +0 Tamara Ecclestone (Foto: Profimedia) Galerija

Tamara Ecclestone je na Instagramu objavila fotografiju s odmora u Hrvatskoj o kojem pišu brojni svjetski mediji.

Iako je Petra Ecclestone odlučila ograničiti pristup svom profilu na Instagramu, njezina sestra Tamara i dalje ima javan profil na kojem ju prati 453 tisuće ljudi, s kojima dijeli svoju svakodnevicu.

Tako joj nije promaklo ni objaviti fotografiju s odmora iz Hrvatske na kojem trenutno ona i sestra borave zajedno s obitelji, a o čemu su se raspisali i brojni svjetski mediji. Tamara je sa svima podijelila preslatku fotografiju na kojoj pozira u društvu malene kćeri dok obilaze našu obalu luksuznom jahtom.

"Toliko puno ljubavi", napisala je Tamara kratko uz fotografiju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Ecclestone Rutland (@tamaraecclestoneofficial) on

"Ovo je tako dragocjeno", "Čarobno", "Izgledate sjajno, uživajte i dalje", "Prekrasne ste", "Kako je lijepo što ste zajedno na moru", "Uživajte na odmoru", "Najslađe ste", napisali su joj obožavatelji.

Bogate sestre nasljednice dosad su posjetile Dubrovnik i Trogir gdje su uživale u razgledavanju znamenitosti i lokalnih tržnica, ne mareći o naslovima svjetskih medija koji su ih ismijavali zbog dolaska u Hrvatsku usred pandemije koronavirusa.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene