Sylvester Stallone zbog plastičnih operacija sve manje nalikuje na sebe, baš kao što je to bio slučaj i s njegovom pokojnom majkom Jackie Stallone koja je pred kraj života i sama priznala da je pretjerala s brojnim zahvatima na licu.

Galerija


Američki glumac i zvijezda akcijskih filmova Sylvester Stallone iz dana u dan sve manje nalikuje na sebe, a tome svjedoče i njegove najnovije paparazzo fotke.

Vezani članci Kćeri Sylvestera Stallonea Kćeri legendarnog glumca pravi su hit gdje god se pojave, pored njih čak ni njega nitko ne primjećuje! Sistine Stallone Otac joj se uništio botoksom, ali ona je glavna zvijezda gdje god da se pojavi i jasno je da je izgled naslijedila od majke

74-godišnjeg Sylvestera fotografi su snimili ispred restorana u kojeg je izveo svoju 52-godišnju suprugu Jennifer Flavin, a ono što nikome nije promaknulo je njegovo lice na kojem je očigledno dao izvesti nekoliko zahvata kod plastičnog kirurga.

A osim od plastičnih operacija i nastojanja da izgleda što mlađe, glumac redovito odlazi i u teretanu o čemu izvještava svojih 13,1 milijun pratitelja na Instagramu.

"Koliko god bili stari, u bilo kojoj dobi se pokušajte zauzeti za sebe ili ćete kasnije požaliti. Sve što postignete bez truda, obično ne vrijedi ništa", napisao je uz jednu od posljednjih objava s treninga.

Naklonost prema plastičnim operacijama i želju za mladolikim izgledom glumcu je usadila njegova pokojna majka Jackie Stallone koja je tijekom posljednjih nekliko godina života, nažalost bila neprepoznatljiva od silnog pretjerivanja. Ona sama nikada nije skrivala sklonost plastičnim operacijama koje su tijekom godina njezino lice potpuno izobličile, a nekoliko je puta iskreno dala do znanja kako je svjesna da je pretjerala.

Hoće li to shvatiti i njezin sin pokazat će vrijeme, iako je već i sada na prvi pogled jasno da je krenuo njezinim stopama u što se možete uvjeriti u našoj galeriji.

Slomio je mnoga srca otkrivši da je gay, a sada je odlučio progovoriti i o ženama koje je nekad ljubio pa ušutkao dežurne kritičare

Nives ne prestaje golicati maštu fanova, počastila ih vrućim prizorom iz plićaka: "Moja malička je zgodnija od tvoje"