Chris Brown danas nastupa na Zrću u sklopu Fresh Island Festivala. Publika nestrpljivo iščekuje njegov koncert, a naš će vam portal i tijekom večeri donositi najnovije vijesti sa Zrća. Koncert počinje u 21:30.


Nakon što je Wiz Khalifa prodrmao Zrće, u sklopu paškog Fresh Island festivala, danas će pred tisuće partijanera na pozornicu izaći Chris Brown. Da cijeli događaj bude nezaboravan spektakl pobrinuti će se američka megazvijezda, ali i veličanstvena produkcija svjetla i zvuka na najvećoj pozornici ikad izgrađenoj na Zrću. Chris će nastupiti na pozornici veličine 15x12 metara, s ogromnim VIP platformama, a preko 120 rasvjetnih tijela uz razglas po najvišim svjetskim standardima obećavaju nezaboravan provod. U slučaju kiše koncert će se sigurno održati.

Osim što je od organizatora zatražio posebnu pozornicu, jedna od najvećih glazbenih zvijezda današnjice, ima i druge posebne zahtjeve. Organizatori su tako morali nabaviti domaći med, svježi đumbir, čajnike te Fiji vodu sobne temperature. Posjet Pagu ne može proći bez specijaliteta pa će Chris najvjerojatnije probati pašku janjetinu kao što je to već učinio i njegov tim.

Chris Brown (Foto: PR)

Ekipa slavnog pjevača za Hrvatsku imaju samo riječi hvale. 'Svi izvođači hvale naše ljepote. Hrvatska im je posebna zbog prirode, klubovi su im fantastični, publika dolazi iz cijelog svijeta i to je svima jednostavno nevjerojatno', kaže Adnan Mehmedović.

Fresh Island Festival (Foto: PR)

Chrisu je ovo prvi posjet Hrvatskoj, a uvjereni smo da će biti oduševljen mnogobrojnom i raznolikom publikom koja nestrpljivo iščekuje njegov večerašnji izlazak na pozornicu. Očekuje se između dvanaest i petnaest tisuća ljudi koji će partijati zajedno s Chrisom dugo u noć. Koncert počinje u 21:30, a sve možete pratiti i na našem portalu.