443228
443228
443228
443228
443228

SPREMA SE PRAVO LUDILO NA ZRĆU Preko 60 ljudi radilo za Chrisa Browna!

  • , 13.07.2016., 20:25
  • Autor:
  • komentara

Na najpoznatijoj plaži u Hrvatskoj u tijeku su pripreme za koncert Chrisa Browna, koji nastupa na Zrću u sklopu Fresh Island Festivala.

 
 
 
 
Sve je spremno za Chrisa Browna (Video: IN magazin)
Sve je spremno za Chrisa Browna (Video: IN magazin)

'Pozornica je specijalno dizajnirana po njegovim arhitektonskim inženjerskim standardima koje možete vidjeti samo na velikim eventima diljem svijeta gdje Chris Brown nastupa. Već pet dana se gradi cijela pozornica, vrlo je zahtjevno, ali pokušat ćemo ispuniti sve što je pred nama zadano', rekao je Adnan Mehmedović iz organizacije cijelog spektakla.

Pozornica za Chrisa Browna (FOTO: Ines Ibrišević)

Iako se koncert održava sutra navečer, atmosfera je itekako ugrijana i odbrojavaju se sati do pravog spektakla, izvještava naša novinarka Ines Ibrišević.

Ines Ibrišević (FOTO: Dnevnik.hr)

'Sam koncert Chris Browna je set lista pjesama od sat i pol, to je pop koncert koji u principu kroz svaku turneju slično izgleda, a sve ovisi o raspoloženju i cijeloj atmosferi koncerta. Usred koncerta, ako izvođač odluči i dobro se osjeća, može nešto promijeniti, dodati, može izlaziti na bis nekoliko puta, a to sve ovisi o feedbacku od publike. Mi se nadamo da će i njemu i publici biti super', otkrivaju iz organizacije.

Pozornica za Chrisa Browna (FOTO: Ines Ibrišević)

Koncert Chrisa Browna bit će jedini 'Big Beach' događajkoji će se ovog ljeta održati preko cijele plaže Zrće, a nakon koncerta after partiji Festivala održavaju se u klubovima Aquarius, Kalypso, Noa i Papaya.

'Preko 120 rasvjetnih tijela nalazi se na pozornici i ogroman speaker sound sistem koji će sigurno ozvučiti cijelu plažu kako treba. U slučaju kiše koncert će se sigurno održati, ali mi se ipak nadamo da će vrijeme ipak biti dobro', kaže Adnan. Nadamo se da će Brown biti nešto mirniji nego inače, jer je poznat po burnom temperamentu.

Na spektakularnoj pozornici radilo je preko šezdeset ljudi, a svjetski doživljaj moći će imati svi koji sutra dođu na koncert velike zvijezde Chrisa Browna na Zrću.

Chris Brown (Foto: PR)


 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se