Čeka se još Chris Brown

ZAVIRILI SMO NA NAJVEĆI TULUM U HRVATSKOJ! Tu zabava ne prestaje nikad!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Chris Brown nastupit će danas na Zrću u sklopu Fresh Island Festivala. Naša je ekipa dolje i tijekom noći, na našem portalu, možete pratiti kako se ekipa zabavlja na Zrću.

Između dvanaest i petnaest tisuća ljudi uživa na najvećem partiju u Hrvatskoj. Iako pravi tulum počinje večeras kada na pozornicu stupa Chris Brown, na plaži Zrće bezbroj je drugih opcija za ekipu koja se ne prestaje zabavljati. Klubovi su puni i party traje do dugo u noć. No, mnogi s nestrpljenjem očekuju sutrašnji nastup velike zvijezde, izvještava naša Ines Ibrišević.

Pogledaj i ovo showbuzz Talentirani plesač SLOVENAC PLEŠE SA CHRISOM BROWNOM 'Privatno je super, pravi genijalac'

'Sam dolazak Chrisa ne smijemo otkriti budući da su umjetnici zaštićene osobe, ali uvijek se priprema neka posebna priča oko dolaska. On ima pet prostorija u svom backstageu, jednu veliku garderobu, jako voli nositi puno tenisica te ih voli mijenjati tijekom cijele večerom. U jednoj sobi je catering room sa zvučnicima, a dok ne nastupa voli jako preslušavati novu glazbu', kaže Adnan Mehmedović.

Chris Brown na najveću VIP platformu ikad viđenu u Lijepoj Našoj stat će još večeras, ali ekipa slavnog pjevača kao i izvođači koji su na Zrću nastupali ovih dana za, Hrvatsku imaju samo riječi hvale.

'Svi izvođači hvale naše ljepote. Hrvatska im je posebna zbog prirode, klubovi su im fantastični, publika dolazi iz cijelog svijeta i to je svima jednostavno nevjerojatno. Izvođači uglavnom nastupaju u gradovima gdje se nalazi jedna nacija, tako da im je ovo stvarno nešto posebno jer ima preko četrdeset nacija', kaže Adnan Mehmedović koji priznaje da se nada da će društvene mreže izvođača biti pune pozitivnih komentara.

Naravno, posjet Pagu nikako ne može proći bez specijaliteta.'Cijeli njegov tim je već je probao pašku janjetinu i sir i svi su oduševljeni pa se nadamo da će mu prenijeti svoje komentare te da će i on probati specijalitete po kojima je Pag poznat', kažu iz organizacije.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene