Jennifer Flavin, kako se čini, uživa na odmoru s kćerima Sistine, Scarlet i Sophijom bez muža Sylvestera Stallonea.

Galerija


Poznati snagator Sylvester Stallone (74) u braku je s 22 godine mlađom manekenkom Jennifer Flavin od 1997., a mnogi ističu da je imao sreće kada je uhvatio takvu krasoticu. 

Vezani članci Sestre Stallone (Foto: Instagram) Obitelj holivudske legende uživa u Dubrovniku, ni nevrijeme nije pokvarilo zabavu! Sistine Stallone (Foto: Instagram) Kći Sylvestera Stallonea objavila dosad najseksi fotografiju iz Hrvatske, uživa na čarobnom Visu

Stallone, koji je svoje lice izobličio operacijama, s Jennifer je dobio tri kćeri koje su naslijedile odlične gene na majku i plijene pozornost javnosti svojom ljepotom. Glumac se često hvali sa Sistine (22), Scarlet (18) i Sophijom (24) na društvenim mrežama, a komplimenti obožavatelja se samo nižu. 

Stalloneove kćeri ovih dana plijene pažnju sa svojom majkom Jennifer na plaži u meksičkom gradu Tulumu. U oskudnim bikinijima ističu svoju savršenu liniju, a 52-godišnja Flavin im i dalje može konkurirati.

Umirovljena manekenka, koja se sada bavi poduzetništvom, je u odličnoj formi, a mnogi komentiraju da je pomalo teško shvatiti na fotografijama koja je ona među kćerima na plaži. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

met a new friend today 🧩

A post shared by scar (@scarletstallone) on

Inače, ženski dio obitelji Stallone, čini se, uživa bez glumca na odmoru, a njegove kćeri dijele atraktivne fotografije na Instagramu. 

Kim sebe i sestre pretvorila u metu ismijavanja starim fotkama: "Tu su imale originalna lica"