Sylvester Stallone od 1997. u braku je s Jennifer Flavin, a dok je nju grlio i ljubio, nije se ni odvajao od cigare.

Galerija


Poznati snagator Sylvester Stallone (74) često ističe koliko mu njegova obitelj znači, a trudi se što više slobodnog vremena provoditi s njom. 

Vezani članci Sylvester Stallone i kći Sistine Rambo objavio fotografiju s kćeri i zabrinuo obožavatelje jednim detaljem: "Pazi na sebe, šampione" Sestre Stallone (Foto: Instagram) Obitelj holivudske legende uživa u Dubrovniku, ni nevrijeme nije pokvarilo zabavu!

Glumac je viđen na plaži u Malibuu sa suprugom, bivšom manekenkom Jennifer Flavin (51) i jednom od triju kćeri, srednjom Sistine (22). Sylvester je pokazao da ne nedostaje strasti između njega i Jennifer, s kojom je u braku od 1997., te su bili zagrljeni i izmjenjivali nježnosti.

Usto je Stallone s cigarom u ruci nadzirao što se događa s njegovom kćeri koja se jedina od njih troje kupala u moru. Lijepa Sistine uskoro je istrčala do roditelja, a tata ju je spremno dočekao s ručnikom. 

Sylvester se osvrnuo na svoj dan na plaži na Instagramu. Objavio je fotografiju na kojoj sjedi te ima cigaru i knjigu u rukama. "Ne možete suditi knjigu po njezinim koricama, no ovu možete. Pogledajte ju", istaknuo je glumac. 

Inače, riječ je o knjizi "Hunter", koju je napisao James Byron Huggins, a Stallone je otkupio filmska prava za nju i koristio ju za svoj film "Rambo: Last Blood". 

Zaštitni znak bile su joj golotinja i obline, no sve je gotovo nestalo: Šeće se pokrivena i bez šminke