Sylvester Stallone od 1997. u braku je s Jennifer Flavin, a dok je nju grlio i ljubio, nije se ni odvajao od cigare.

Galerija


Poznati snagator Sylvester Stallone (74) često ističe koliko mu njegova obitelj znači, a trudi se što više slobodnog vremena provoditi s njom. 

Vezani članci Kćeri Sylvestera Stallonea Kćeri legendarnog glumca pravi su hit gdje god se pojave, pored njih čak ni njega nitko ne primjećuje! Sistine Stallone Otac joj se uništio botoksom, ali ona je glavna zvijezda gdje god da se pojavi i jasno je da je izgled naslijedila od majke

Glumac je viđen na plaži u Malibuu sa suprugom, bivšom manekenkom Jennifer Flavin (51) i jednom od triju kćeri, srednjom Sistine (22). Sylvester je pokazao da ne nedostaje strasti između njega i Jennifer, s kojom je u braku od 1997., te su bili zagrljeni i izmjenjivali nježnosti.

Usto je Stallone s cigarom u ruci nadzirao što se događa s njegovom kćeri koja se jedina od njih troje kupala u moru. Lijepa Sistine uskoro je istrčala do roditelja, a tata ju je spremno dočekao s ručnikom. 

Sylvester se osvrnuo na svoj dan na plaži na Instagramu. Objavio je fotografiju na kojoj sjedi te ima cigaru i knjigu u rukama. "Ne možete suditi knjigu po njezinim koricama, no ovu možete. Pogledajte ju", istaknuo je glumac. 

Inače, riječ je o knjizi "Hunter", koju je napisao James Byron Huggins, a Stallone je otkupio filmska prava za nju i koristio ju za svoj film "Rambo: Last Blood". 

Zaštitni znak bile su joj golotinja i obline, no sve je gotovo nestalo: Šeće se pokrivena i bez šminke