Akcijski film "Rambo 4" sa Sylvesterom Stalloneom ne propustite u večernjem terminu Nove TV.

Galerija


Jedan od najpoznatijih akcijskih glumaca današnjice Sylvester Stallone vraća se u četvrtom dijelu filmskog serijala koji ga je proslavio diljem svijeta. Riječ je naravno o "Rambu 4" koji je na rasporedu večeras u programu Nove TV s početkom u 23.05 sati.

Vezani članci Supruga Sylvestera Stallonea, Jennifer Flavin s kćerima On se izobličio botoksom, a njegova 22 godine mlađa žena izgledom uspješno konkurira njihovim predivnim kćerima Sistine Stallone Ide očevim stopama: Kći holivudske legende uživala na plaži i u bijelom topiću pokazala vitko tijelo

Osim što je odigrao glavnu ulogu u akcijskom hitu, Sylvester je preuzeo i redateljsku palicu pa se prema njegovoj ideji radnja filma odvija oko genocida u Myanmaru i jedne od najvećih svjetskih kriza i gorućih problema vezanih uz masovna ubojstva. Film je i sniman na području Myanmara, a ekipa je, zajedno sa Sylvesterom bila u životnoj opasnosti jer su se umalo našli na meti njihove vojske.

Film je  u Myanmaru zabranjen  od strane vlade, no tamošnji borci za slobodu su za svoj slogan preuzeli rečenicu iz filma "Živi za ništa ili umri za nešto".

"To je po meni, jedan od najponosnijih trenutka koje sam doživio u svijetu filma", izjavio je bio Sylvester.

 

Atraktivna Riječanka ulazi u srpski reality show, diplomirala je stomatologiju i govori tri strana jezika