Leyla Hajrović objavila je fotografiju svoje nove Birkin torbe.

Galerija


Supruga Dinamovog nogometaša Izeta Hajrovića, Leyla Hajrović često privlači pažnju objavama na svom Instagramu na kojem ju prati 243.000 ljudi. 

Vezani članci Leyla Hajrović Supruga dinamovca objavila gnjusnu poruku od druge žene koju je dobila u inbox, a onda joj je i odgovorila Leyla Hajrović (Foto: Instagram) Suprugu dinamovca uzrujalo intimno pitanje obožavatelja: "Ono se postavlja samo na Balkanu!"

Najčešće to radi skupocjenim modnim dodacima, a to je bio slučaj i ovog puta. "To nije torbica, to je Birkin. Ništa se ne može usporediti s novom Birkinicom", napisala je Leyla. Riječ je o modelu Birkin 25 Vert Amande koja se na internetu prodaje za 16.000 eura (oko 120.000 kuna). 

Jedan od prvih je objavu komentirao njezin muž Izet koji je stavio emotikone vatre, a i drugi nisu ostali imuni na ovu fotografiju. "Torba iz snova", "Koja ljepotica", "Apsolutno predivna", "Sretnice, čestitam. Predivna je", napisali su joj pratitelji. 

No bilo je i onih koje torba nije osvojila. "Lako tuđe novce trošiti", komentirao je jedan pratitelja. 

Maja Šuput čeka prvo dijete! Pjevačica je sretnu vijest objavila na Instagramu: "Dolazi prinova kao naš najljepši dar!''