Izet i Leyla Hajrović preventivno su završili u bolnici zbog mogućnosti zaraze koronavirusom nakon što se ona vratila iz Milana u Italiji.

Galerija


Dinamov igrač Izet Hajrović, završio je u Klinici za infektivne bolesti u Zagrebu nakon što je njegova supruga Leyla boravila u talijanskom Milanu gdje se odvijao Tjedan mode, i gdje trenutno vlada ozbiljno stanje zbog velikog broja ljudi zaraženih koronavirusom.

Vezani članci Leyla Hajrović Supruga dinamovca objavila gnjusnu poruku od druge žene koju je dobila u inbox, a onda joj je i odgovorila Leyla Hajrović (Foto: Instagram) Suprugu dinamovca uzrujalo intimno pitanje obožavatelja: "Ono se postavlja samo na Balkanu!"

Leyla se fotografijama iz Milana pohvalila na društvenim mrežama, a o svemu su oglasili i iz Dinama objavivši na službenim stranicama priopćenje.

"Po saznanju kako je supruga jednog od igrača prve momčadi GNK Dinamo tijekom vikenda boravila u Milanu u Italiji, liječnička služba preventivno je djelovala i uputila igrača i njegovu suprugu u bolnicu Fran Mihaljević. S obzirom na to da osobe ne pokazuju simptome zaraze koronavirusom, trenutno nisu provedena nikakva testiranja već su osobe upućene u kućnu karantenu čije trajanje ovisi o nadzoru i procjeni epidemiologa. Svim igračima upućena je preporuka izbjegavanja i odgode putovanja u pokrajine zahvaćene virusom", stoji u službenom priopćenju GNK Dinamo Zagreb.

O svemu se oglasila i sama Leyla na profilu na Instagramu gdje je zahvalila svima koji brinu o njezinu zdravlju i potvrdila da se sjajno osjeća te da nema nikakvih simptoma zbog kojih bi morala biti podvrgnuta daljnjem liječenju ili kućnoj karanteni. 

 

Naša pjevačica s nama je podijelila ono što su znali samo njezini najbliži: "Čuda se događaju!''