Chiara Ferragni i njezin suprug Fedez snimljeni su na odmoru u Portofinu gdje je on plijenio pažnju bez majice.

Galerija


Jedna od najbogatijih i najpopularnijih svjetskih influencerica Talijanka Chiara Ferragni i njezin suprug, popularni glazbenik Fedez snimljeni su na odmoru u luksuznom resortu u talijanskom Portofinu.

Vezani članci Kim Kardashian Pogledajte kako to izgleda kad celebrityji pretjeraju sa sunčanjem, ovih fotografija danas se sigurno srame! Chiara Ferragni i Fedez (Foto: Instagram) Udaje se jedna od najbogatijih i najutjecajnijih osoba na svijetu!

Iako je obično ona glavna zvijezda gdje god se pojavi, sada ju je zasjenio njezin suprug koji je skinuo majicu i pohvalio se svojim isklesanim i tetoviranim torzom.

Ni Chiara mu se nije mogla nadiviti pa ga je neprestano dodirivala po golim tijelu, no i ona je plijeni pažnju svojom vitkom figurom nepuna tri mjeseca nakon rođenja drugog djeteta.

Popularni talijanski par je krajem ožujka dobio kći kojoj su dali ime Vitttorija, a zajedno imaju i trogodišnjeg sinčića Lea.

Chiara i Fedez vjenčali su se u rujnu 2018. godine, a reper ju je zaprosio na jednom od svojih koncerata u Veroni.

Njezin život danas zvuči kao iz bajki, no na početku svoje karijere nailazila je na brojna zatvorena vrata i bila je meta ismijavanja.

Svijet je za Chiaru Ferragni prvi put čuo prije desetak godina kada je iz zabave odlučila pokrenuti blog theblondesalad.com na kojem je objavljivala jednostavne fotografije iz rodnog Milana i istovremeno se pokušavala izboriti za ulaznice na prestižna modna događanja. To joj je vrlo nakon nekog vremena i pošlo za rukom zahvaljujući velikom broju ljudi koji su ju počeli vjerno pratiti na društvenim mrežama.

2013. godine preselila se u Los Angeles, a Forbes ju je uvrstio na popis jedne od najutjecajnijih osoba u modnoj industriji mlađoj od 30 godina. Chiara danas živi i radi u Milanu, vlasnica je dviju kompanija, zaštitno lice modnih i kozmetičkih brendova, a njezina se poslovna priča koristi kao tema predavanja na prestižnom Harvardu.

Ella Dvornik pokazala unutrašnjost svojeg novog doma, pažnju krade detalj koji je posvetila pokojnom ocu

Bujnom pojavom iznenadila na plaži, ali svi se pitaju što se dogodilo njezinu suprugu, koji je nekad mamio uzdahe žena