Emil i Matea ljubavni su par koji je svojim plesom potpuno oduševio žiri Supertalenta. Ljubavna veza nekad im ide u prilog, no nekad se znaju i posvađati. Za DNEVNIK.hr otkrili su koje su prednosti, a koje mane ljubavi u plesu.


Emil i Matea ljubavni su par koji već četiri godine pleše zajedno. Svojim su nastupom potpuno oduševili žiri Supertalenta! Dolaze iz Zagreba i zajedno plešu već četiri godine. Matea se plesom bavi od ranog djetinjstva, kada je pohađala školu baleta i danas je profesionalna balerina, dok se Emil plesom bavi četrnaest godina. Žiri je za njih imao riječi hvale, a ustao je čak i strogi Davor Bilman. Emil nam je otkrio da su ih sve riječi žirija jednako razveselile.

Vezani članci Emil i Matea (FOTO: PR) Točkom oduševili cijelu Hrvatsku: "Zna biti grozno, ali ne možemo pobjeći jedno od drugoga" Ritam zona (FOTO: PR) Imamo nove finaliste! U finale Supertalenta idu Emil i Matea i Ritam zona

"Svi su nam komentari dragi, zaista su svi bili pozitivni... Nismo očekivali da će biti loši, no baš su nas razveselili", rekao je Emil za DNEVNIK.hr. Plesom se bave i od njega zarađuju pa je bilo logično, kaže Emil, da će i zajedno plesati. Činjenica da su ljubavni par nekad im ide u prilog, dok je nekad prava mana. "Naravno da se znamo i posvađati, zajedno plešemo i u vezi smo, to zna imati svoje prednosti, ali i mane". Na sudjelovanje u Supertalentu odlučili su se nakon što su ih prijavili prijatelji.

Razmišljali su i odlučili pokazati što znaju, a danas im nije žao. "Došli smo na Supertalent da pokažemo, da netko vidi što znamo! To nam je jedini interes. O pobjedi nismo ni razmišljali", iskreno će Emil. Dodaje da za točku kakvu su pokazali u Supertalentu treba oko dva mjeseca vježbe. "Ne mogu sad reći da to znači dva mjeseca svakodnevne vježbe, već kad tijelo dopusti, kad se može, ali otprilike dva mjeseca rada", zaključuje jači dio plesnog i ljubavnog para.

Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i videosadržaja o svojim omiljenim kandidatima.

Supertalent pratite i na Facebooku, Instagramu i YouTubeu.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju