opet problemi

Meghan Markle cijelo vrijeme laže o jednoj stvari? Nakon novih optužbi bivšeg zaposlenika njezina vjerodostojnost ispituje se na sudu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bivši zaposlenik Meghan Markle na sudu ju je optužio da uporno laže o jednoj stvari.

Prizivni sud Velike Britanije ispituje vjerodostojnost Meghan Markle nakon svjedočanstva jednog od njezinih najbližih bivših suradnika, piše The Sun.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Iznenađeni? Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

Jason Knauf, koji je četiri godine radio za nju i Princa Harryja kao njihov voditelj komunikacija, tvrdi da je Meghan surađivala s autorima knjige "Finding Freedom", iako je to puno puta porekla.

Bivši kraljevski par ranije je izjavio da ih autori nisu tražili izjave i intervjue za knjigu o njima i da su informacije u njoj netočne, no strani mediji tvrdili su da su istinite.

Odvjetnici sada žele te iskoristiti te nove informacije i kako bi opozvali odluku Vrhovnog suda iz veljače ove godine prema kojoj izdavač novina Associated Newspapers Limited Meghan mora isplatiti odštetu jer su prekršili njezinu privatnost kada su u tabloidu Mail objavili pismo koje je napisala svojem ocu Thomasu Markleu.

Doznalo se i da se Thomas svojoj kćeri ispričao porukama kada nije mogao doći na njezino i Harryjevo vjenčanje u svibnju 2018. godine zbog srčanog udara. Poruke koje su sada isplivale u javnost stvorile su kontradiktornu sliku onoj koju je predstavio časopis People u jednom članku o Thomasu Markleu iz 2019. godine, u kojem su ga predstavili kao nebrižnog oca.

Meghan poriče da je znala kako je petero njezinih bliskih prijatelja za časopis dalo izjave o njezinu ocu, što je dovelo do toga da Thomas pošalje njezino pismo redakciji Maila.

Inače, Thomas se u nedavnom intervjuu za Good Morning Britain požalio da mu još uvijek nije jasno zašto ga je Meghan odlučila potpuno isključiti iz života i da posebno žali što nije imao priliku upoznati svoje unuke, Archieja i Lilibet.

Ranije je otkrio i da je Meghan za 40. rođendan poslao cvijeće i poruku, na koju mu nikad nije odgovorila, a i tada je istaknuo kako je zbunjen jer ne zna zašto se njegov odlični odnos s kćeri pokvario.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene