osobno ih nazvala

Meghan Markle iskoristila kraljevsku titulu da senatore nagovori na potez koji njoj ide u prilog, evo kako su reagirali!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Meghan Markle ovih je dana nazvala dvije američke senatorice na njihove privatne brojeve kako bi lobirala za cilj za koji se bori u posljednje vrijeme.

Meghan Markle ovih se dana bacila u politički aktivizam, a prema posljednjim informacijama, odlučila je iskoristiti svoj kraljevski status kako bi neke američke političare nagovorila na akcije koje idu njoj u prilog. Kako piše Daily Mail, vojvotkinja od Sussexa je nazvala dvije američke senatorice iz redova republikanaca na njihove privatne brojeve kako bi ih "ohrabrila" da glasaju u korist zakona po kojem bi se očevima platio porodiljni dopust u SAD-u.

Pogledaj i ovo Meghan Markle sada će to i unovčiti Procurili detalji novog poslovnog poteza Meghan Markle, vraća se svojoj nekadašnjoj velikoj strasti!

Senatorica Susan Collins iz Mainea i senatorica Shelley Moore Capito iznenadile su se Meghaninim pozivom, a obje su rekle kako ih je Markle kontaktirala te je čak iskoristila svoj kraljevski status kako bi što bolje lobirala za svoj krajnji cilj. Tvrde kako supruga princa Harryja ne odustaje od svoje namjere da što dublje uđe u politički život SAD-a. "Rado sam porazgovarala s Meghan, no ipak me više zanima što stanovnici Mainea misle o plaćenom porodiljnom dopustu za očeve", rekla je Collins.

"Iznenadilo me što se predstavila kao vojvotkinja od Sussexa, što je ironično", zaključila je Collins, aludirajući na činjenicu da su Meghan i princ Harry prošle godine odstupili od svih kraljevskih dužnosti. Markle je za sve ohrabrila senatorica Kirsten Gillibrand iz New Yorka, koja joj je i dala brojeve svojih kolegica.

Prije nekoliko dana pojavile su se informacije da je Meghan uputila pismo vrhovnim demokratima kako bi im pobliže objasnila problem kojim se bavi.

Britanski mediji raspisali su se o tome da Meghan svim silama želi svoje ime etablirati na političkoj sceni, kao što su to učinile njezine heroine Angelina Jolie i Amal Clooney.

Prošlog mjeseca Meghan je objavila da je napisala pismo predsjednici Zastupničkog doma Nancy Pelosi i čelniku većine u Senatu Charlesu Schumeru "kao mama" i "u ime milijuna američkih obitelji". Vojvotkinja, koja je majka Archieja i Lilibet, rekla je da bi plaćeni dopust trebao biti "nacionalno pravo" dok se prisjetila koliko su njezini roditelji naporno radili i kako je i sama počela raditi s 13 godina.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić Mia Kovačić, Nina Badrić i Ida Prester Nina Badrić Mia Kovačić, Nina Badrić i Ida Prester +0 Nina Badrić Celebrity Nina Badrić odbila veliku holivudsku facu, otkrila o kome je riječ: ''Pozvao me van, a ja sam bila zaljubljena u nekog idiota iz Zagreba!''

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Jean Claude Van Damme (Foto: Profimedia) Jean Claude Van Damme (Foto: Profimedia) Jean-Claude Van Damme (Foto: AFP) Jean-Claude Van Damme (Foto: AFP) +0 Jean-Claude Van Damme (Foto: AFP) Nekad i sad Nekoć najzgodniji akcijski junak potpuno se promijenio te je jedva prepoznatljiv, no i dalje ljubi ženu koju je dvaput odveo pred oltar

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene